Vodafone. CRESTE PRETURILE Abonamentelor din Mai

Vodafone. Preturile abonamentelor vor creste incepand cu luna mai, operatorul de telefonie mobila luand aceasta decizie radicala fara vreun avertisment.

vodafone preturi

Vodafone. Creste preturile abonamentelor din mai, clientii operatorului de telefonie mobila urmand a avea parte de un tratament diferit fata de cel pe care l-am vazut in cazul majorarilor de la RCS & RDS, sau Telekom. Vodafone urmeaza sa creasca preturile abonamentelor cu 1 euro pentru clientii din Romania, iar asta in conditiile in care RCS & RDS au facut majorari care au avut valori mult mai mici, dar v-am spus ca asta nu se va intampla si la altii.

Vodafone. Cresterea facuta de catre operator pentru abonamente este dubla fata de cea facuta de catre Telekom, RCS & RDS avand una chiar mai mica, insa va spuneam ca lucrurile nu vor sta chiar la fel. Vodafone si-a motivat cresterea de preturi exact ca si ceilalti operatori de telefonie mobila, dand indirect vina pe OUG 114/2018, iar tot ceea ce v-am spus pe final de an 2018 se adevereste incetul, cu incetul, Orange fiind ultimul care nu a majorat inca preturile.

Vodafone. CRESTE PRETURILE Abonamentelor din Mai

Vodafone. Cresterea de preturi pentru abonamente se va aplica incepand cu data de 6 mai, deci peste o luna de zile, iar clientii nemultumiti vor putea sa denunre unilateral contracul cu operatorul. Practic toti cei care abia asteptau sa renunte la Vodafone, vor avea din 6 mai ocazia de a face acest lucru fara a plati vreun ban suplimentar, si totul fara sa ofere vreo alta explicatie separat de cea privind cresterea de pret pentru abonament impusa de catre operator.

Ajustarea de preț are o valoare de sub 1 euro (TVA inclus) pentru utilizatorii de abonamente, în funcție de tipul acestora. Această comunicare privind ajustarea prețurilor nu este adresată utilizatorilor de cartele preplătie și nici clienților persoane juridice. Ajustarea prețurilor vine ca urmare a creșterii majorității costurilor asociate operațiunilor de furnizare a serviciilor de comunicații.

Vodafone. Toti operatorii care au crescut preturile abonamentelor au motivat decizia prin cresterea costurilor adusa de catre OUG 114/2018, iar in ciuda promisiunilor Guvernului Romaniei, taxa pe cifra de afaceri a ramas in continuare. Acesta este motivul principal pentru cresterea preturilor, impreuna cu taxa mare pentru licentele 5G, iar Vodafone nu va fi si ultimul operator care va anunta cresterea preturilor pentru abonamentele clientilor din Romania.

Vodafone. Ma astept ca si Orange sa anunte foarte curand o crestere a preturilor pentru abonamente, poate chiar cu 1 euro, sau poate cu o valoare mai mare, ramane doar de vazut ce urmeaza sa fie anunta.