Apple Reduce IAR Preturile Telefoanelor iPhone

Apple a aplicat noi reduceri pentru preturile telefoanelor iPhone, compania americana dorind sa isi creasca substantial vanzarile in urmatoarele luni.

apple reduce pret iphone xr

La doar cateva zile dupa ce v-am spus ca telefoanele iPhone au noi reduceri in China, iata ca astazi aflam despre o initiativa similara a companiei Apple, cumulata cu reducerile pentru boxa HomePod. De aceasta data vorbim despre reduceri pentru telefoanele iPhone XR vandute in India de catre cei de la Apple, preturile acestor modele fiind reduse cu 25% din momentul lansarii si pana in prezent, incluzand cele aplicate in cursul acestei saptamani de catre americani.

iPhone XR este vandut la preturi cu 250 de dolari mai mici decat in momentul lansarii in India, iar acum ajunge sa coste doar putin mai mult decat pretul aplicat in SUA, cu tot cu taxele suplimentare de 9%. Fata de Europa, iPhone XR costa cu 100 de dolari mai putin in India, iar asta ne arata cam cat de mult pret pune compania Apple pe aceasta tara, unde vasta majoritate a populatiei este mult mai saraca decat cea din Europa, deci nu-si permite oricum telefoanele.

Apple Reduce IAR Preturile Telefoanelor iPhone

Apple spune ca aceasta reducere de preturi este una temporara, insa in realitate vorbim despre o promotie mai permanenta menita sa creasca vanzarile in tara, ele fiind cu mult mai mici decat si-ar dori americanii. Apple a lansat iPhone XR in India la pretul de 1000 de dolari sperand ca vor si exista oameni interesati sa-i cumpere produsele, insa desigur ca acest lucru nu s-a intamplat, insa americanilor nu le-a prea pasat, cel putin pana la inceputul acestui an.

The price of the 64 GB iPhone XR has been reduced by at least 17,900 rupees ($259) due to a price cut and a credit card cashback campaign, two people with direct knowledge of the matter told Reuters on Thursday. On Apple’s India website, the price of the 64 GB iPhone XR was unchanged at 76,900 rupees, but is on sale for less than 59,000 rupees at stores, the people said.

iPhonE XR este in momentul de fata cel mai ieftin dintre modelele lansate in toamna anului trecut, pentru iPhone XS si iPhone XS Max fiind aplicate reduceri doar in China, dar cu mult mai mici decat cele din India. Apple incearca sa gaseasca metode prin care sa-si mentina vanzarile de telefoane la un nivel relativ ridicat, insa pana in prezent n-a avut prea mult succes din acest punct de vedere, si e posibil sa nu aiba, asa ca ar putea anunta rezultate financiare cam dezamagitoare.

8 COMENTARII

  1. Marș să-i spui lu’ mă-ta, cu tot cu cratimă, slinosule. Tu nici măcar nu scrii de pe smartphone debilule și te dai mare bogat. Ai mâncat ceva azi sau au comentat mațele tale golite de foame?