Orange Romania REDUCE PRETURILE pentru TOTI Clientii

Orange Romania reduceri preturile pentru toti clientii din Romania, iata anuntul important facut astazi de catre operatorul de telefonie mobila pentru toata lumea.

Orange Romania reduce pret

Orange Romania a facut astazi un anunt foarte important intr-un context in care operatorii de telefonie mobila isi cresc preturile din cauza OUG 114/2018, si a costurilor suplimentare pe care aceasta le aduce. Mai exact, astazi Orange Romania a anuntat ca va reduce preturile pentru apelurile telefonice si mesajele pe care clientii le fac/trimit atunci cand sunt in roaming, detalii in aceasta pagina, decizia fiind una in oglinda cu cea luata de catre Telekom pentru clientii sai.

Orange Romania urmeaza sa reduc preturile apelurilor telefonice la 0,226 euro/min si preturile SMS-urilor la 0,071 euro/SMS, pentru toti clientii care genereaza acest consum cand se afla in Spatiul Economic Europeana. Costurile pe care clientii celor de la Orange Romania le au pentru apelurile facute catre alte destinatii ramane neschimbat, astfel ca in cazul in care sunteti intr-o tara din afara Spatiului Economic European si faceti acest tip de consum, lucrurile nu se vor schimba.

Orange Romania REDUCE PRETURILE pentru TOTI Clientii

Orange Romania Aceste schimbari pentru apeluri telefonice si SMS-uri vor avea efect incepand cu data de 15 mai, astfel ca pana atunci nimic nu se va schimba in ceea ce priveste tarifele din terea. Cei de la Telekom anuntasera reduceri de preturi similare pentru exact aceleasi tipuri de apeluri telefonice si SMS-uri tot incepand cu data de 15 mai, astfel ca totul face parte dintr-o directiva europeana menita sa ne aduca servicii mai ieftine pentru telefonia mobila.

Primavara vine cu vesti bune! Din 15 mai se reduc tarifele pentru apeluri si mesaje internationale catre tarile din Spatiul Economic European. Noile tarife vor fi: 0,226 euro/min si 0,071 euro/SMS. Costul apelurilor si mesajelor catre alte destinatii ramane neschimbat. Detalii suplimentare despre tarife si noile Zone de tarifare, din 15 mai 2019, in aceasta pagina.

Orange Romania a ramas in momentul de fata singurul operator de telefonie mobila care nu si-a crescut preturile in urma adoptarii OUG 114/2018, insa e posibil sa o faca in viitorul apropiat. Vodafone a crescut preturile abonamentelor chiar zilele trecute, iar din pacate este de asteptat ca inclusiv Orange Romania sa faca o decizie similara, pentru ca este deasemenea afectata de noua taxa pe cifra de afaceri, si cresterea valorii sumei cerute de catre Guvern pentru licitatia 5G.

1 COMENTARIU