Apple va LANSA un nou Ecran URIAS cu Tehnologie mini-LED

apple ecran mini-led

Apple se pregateste sa adopte tehnologia mini-LED intr-un nou ecran pe care intentioneaza sa il lanseze pentru clientii sai din lumea intreaca chiar in cursul acestui an. Vorbim despre un nou tip de ecran cu diagonala de 31.6 inch, si rezolutie 6K, un upgrade substantial fata de ecranul 5K pe care il vinde in momentul de fata pentru clientii sai.

Apple vrea sa foloseasca tehnologia mini-LED in premiera pentru acest ecran al sau, americanii lucrand timp de cativa ani de zile la dezvoltarea sa pana sa o pregateasca pentru lansare. Pentru acest nou ecran Apple va folosi de aproape 25 de ori mai multe LED-uri de iluminare in comparatie cu ecranele actuale, ceea ce va creste cu siguranta si costurile de productie.

Apple vrea sa le ofere clientilor sai cele mai bune produse, indiferent de categoria din care fac parte, iar acest ecran cu diagonala de 31.6 inch va fi lansat in T2, sau T3 2019. Nu se stie cat anume ar trebui sa coste ecranul, dar este de asteptat ca pretul sau de vanzare sa fie unul urias, avand in vedere diagonala foarte mare, dar si rezolutia pe masura sa.

5 COMENTARII

  1. Trebuie sa te corectez, esti un retard cu salariu minim…..saracule care esti sarac cu duhul ??…..incepi sa spui adevarul despre tine

  2. ce imi place, ca iti dai seama cine este prrost pe aici si cine nu
    Pana si un om cu IQ minim si-ar fi dat seama cine este cine

  3. 6k…interesant ! Să vedem ce format de imagine va avea monitorul și ce rezoluție pe verticală.
    Deja Dell are monitor 8K la diagonală de 38 inci, dar care are nevoie de 2 cabluri Thunderbolt 3.

  4. Sunt interesat sa cumpar un iMac, dar astept pe cel care vine cu marginile monitorului mult mai inguste. Cele de azi ma lasa rece.