Apple ANUNTA pentru iPhone o Noua SCHIMBARE MARE

Apple a anuntat pentru telefoanele iPhone o noua schimbare importanta, americanii luptandu-se pentru aceasta realizare de cativa ani de zile.

apple energie iphone

Apple a anuntat astazi pentru telefoanele iPhone o noua schimbare importanta, ea venind ca o adevarata surpriza in contextul in care ceea ce a cerut compania americana nu este chiar atat de simplu de realizat. Mai exact, cei de la Apple au reusit sa-i convinga pe cei de la TSMC si Foxconn, principali parteneri in momentul de fata, sa foloseasca doar energie regenerabila pentru fabricarea telefoanelor iPhone, ceva ce conteaza mai mult in SUA decat oriunde altundeva.

iPhone va fi asamblat de catre Foxconn folosind 100% energie regenerabila, in timp ce TSMC va fabrica procesoarele telefoanelor, sau ale iPad, in aceeasi maniera, Apple fiind foarte concentrata pe renuntarea la sursele de energie alternative. Separat de aceste doua companii, cei de la Apple au convins inca alti 13 parteneri sa foloseasca doar energie regenerabila pentru fabricarea componentelor care urmeaza sa fie folosite in telefoanele iPhone.

Apple ANUNTA pentru iPhone o Noua SCHIMBARE MARE

iPhone este asamblat, sau are componentele fabricate, in momentul de fata de catre 44 de parteneri Apple care utilizeaza doar energie regenerabila, insa Apple vrea sa creasca acest numar pana in 2020. Apple functioneaza doar cu energie regenerabila inca de acum 1 an de zile, deci inclusiv procesul de dezvoltare pentru telefoanele iPhone are loc in baza energiei regenerabile, iar asta intareste planul celor de la Apple de a salva natura folosind asemenea surse de energie.

It took a while for them to come on board, and so we believe that now that they have, they’re fully committed to doing it… and obviously if they fall down on the job, we’ll be right there on their chase. I can’t tell you what will happen, but I hope it never does.

Apple nu a reusit foarte usor sa-si convinga partenerii sa renunte la sursele alternative de energie pentru fabricarea iPhone, sau a componentelor sale, astfel ca victoria este una foarte importanta pentru americani. Desi pentru cei de la Apple este important ca produsele lor sa fie fabricate folosind doar energie regenerabila, pentru restul lumii lucrurile acestea conteaza mult mai putin, ceea ce este de asteptat, avand in vedere putine companii si persoane pun accent pe asta.