iPhone. Vestea CEA MAI BUNA pentru compania Apple

Apple are parte de cea mai buna veste privind telefoanele iPhone, americanii reusind sa iasa din problemele pe care le au, iata ce au realizat in T1 2019.

iphone vanzari china

Compania Apple are parte de o veste foarte buna in legatura cu telefoanele sale iPhone, iar asta in conditiile in care americanii “sufera” de cateva luni bune, fara vreun semn ca lucrurile ar trebui sa ajunga la normal. Mai exact, analistii americani spun ca vanzarile de telefoane iPhone in China au inceput sa creasca foarte usor in ultimele saptamani, avand o evolutie pozitiva dupa ceteva luni in care au inregistrat doar scaderi constante, si pierderi mari pentru Apple.

Luna martie a fost cea mai buna din anul 2019 pentru compania Apple, vanzarile de telefoane iPhone stabilizandu-se in urma reducerilor de preturi aplicate pentru iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max. Analistii sunt deasemenea de parere ca in 2019 baza totala de utilizatori a iPhone a crescut in China, ajungand la cea mai mare valoare din ultimele 15 luni, depasind cifrele inregistrate in aii 2018, dar si prima parte a anului 2017, ceea ce ar fi o realizare cu adevarat remarcabila.

iPhone. Vestea CEA MAI BUNA pentru compania Apple

Telefoanele iPhone ar inregistra vanzari bune chiar si fata de luna decembrie, cand se pare ca in China lucrurile n-au stat chiar atat de bine pentru cei din Cupertino, iar asta in ciuda faptului ca atunci ei de obicei inregistreaza vanzari foarte bune. In China baza de utilizatori ai iPhone a ajuns la 20.9%, ramanand in continuare in urma celor de la Huawei, dar diferenta incepe sa fie din ce in ce mai mica, semn ca schimbarile Apple sunt foarte bune.

Following the analysis of March installed base data in China, we have even more conviction in our belief that this trend continued through quarter end, supporting our view that there is upside risk to our, and consensus, March quarter iPhone estimates.

Anuntul privind evolutia pozitiva a telefoanelor companiei iPhone vine cu putin timp inainte ca Apple sa-si anunte rezultatele financiare pentru T1 2019, ele fiind asteptate de catre foarte multa lume dupa atatea zvonuri privind problemele cu vanzarile. Cei de la Apple vor anunta rezultatele financiare pentru T1 2019 la finalul acestei luni, iar atunci vom avea o imagine mai clara cu privire la evolutia sa, dar nu si cu privire la vanzarile de unitati ale iPhone.