Huawei MATE 30 PRO. TINE Pasul cu iPhone 11, va UMILI Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va tine pasul cu iPhone 11 in cursul acestui an, si va lasa compania Samsung mult in urma, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

Huawei MATE 30 PRO kirin 985

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava privind viitorul model de smartphone a venit in aceasta dimineata, si ne arata ca Huawei vrea sa tina, cel putin, pasul cu Apple in ceea ce priveste implementarea de tehnologii noi si inovatoare in produsele sale. De aceasta data vorbim despre faptul ca Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba un nou tip de procesor care va fi produs folosind acelasi proces de fabricatie precum in cazul procesorului pe care Apple il va implementa in iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Anul trecut Huawei a folosit pentru Mate 20 Pro un procesor produse cu acelasi proces de fabricatie precum cel folosit in chip-ul A12 din iPhone XS, doar ca performantele sunt mult inferioare. In 2019 Huawei MATE 30 PRO va avea parte de acelasi lucru, doar ca nu se stie daca performantele vor fi in continuare cu atat de mult in urma celor pe care iPhone 11 le va oferi, insa desigur ca orice este posibil avand in vedere ca asta s-a intamplat in trecut.

Huawei MATE 30 PRO. TINE Pasul cu iPhone 11, va UMILI Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Desi nu se stie in ce masura Huawei va reusi sa tina pasul cu Apple pe partea de performante, in materie de noi tehnologii deja o face, si este cu mult inaintea celor de la Samsung. Coreenii nu reusesc sa produca pentru noile lor telefoane procesoare la fel de performante, astfel ca Huawei MATE 30 PRO va beneficia de ceva ce Samsung nu va putea oferi prea curand, iar multumita acestui avans tehnologic si-ar putea creste si vanzarile.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) is set to move 7nm EUV process technology to volume production in the second quarter of 2019. TSMC will start fabricating HiSilicon’s new-generation flagship mobile SoC in the second quarter, said the report, without citing its source. The upcoming Kirin 985 series chips will be built using TSMC’s 7nm incorporating EUV, dubbed N7+.

Huawei MATE 30 PRO. Productia pentru procesorul acestui telefon va incepe inaintea celei pentru chip-ul A13 care va ajunge in iPhone 11, insa Apple isi va lansa telefonul cu cel putin o luna inaintea Huawei. Asta le va oferi americanilor posibilitatea de a se lauda ca au adus pe piata tehnologia inaintea chinezilor, insa Huawei MATE 30 PRO va fi totusi cel mai avansat telefon mobil cu Android, cel putin din punct de vedere al tehnologiei folosite pentru procesor.

Huawei MATE 30 PRO. Noul smartphone urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, cel tarziu in noiembrie, dar prezentarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii octombrie.