OnePlus 7. DATA de LANSARE a fost Dezvaluita

OnePlus 7. Data de lansare pentru noile modele de telefoane a fost dezvaluita astazi, iata cand urmeaza sa fie prezentate si puse in vanzare noile smartphone-uri.

OnePlus 7 lansare

OnePlus 7. Noul model de smartphone a avut parte de o serie de dezvaluiri in ultimele zile care ne-au aratat cat de serios este interesul chinezilor cu privire la aducerea pe piata a acestui smartphone. Este de asteptat ca atat OnePlus 7, cat si OnePlus 7 Pro sa fie lansate in perioada urmatoare de catre cei de la OnePlus, iar astazi ne este dezvaluita si o posibila data la care vom putea cumpara produsele de la companie, sau la care macar vor fi prezentate.

OnePlus 7. Conform celor mai recente informatii, noile telefoane din aceasta serie urmeaza sa fie prezentate, sau chiar lansate in magazine, de catre cei de la OnePlus in data de 14 mai, adica peste mai putin de o luna. Indiferent de situatie, este cat se poate de clar faptul ca seria de telefoane OnePlus 7 va fi dezvaluita in mod oficial in mai putin de o luna, iar asta in conditiile in care de cateva saptamani tot apar detalii cu privire la produse.

OnePlus 7. DATA de LANSARE a fost Dezvaluita

OnePlus 7. In weekend am aflat ca ambele modele de telefoane vor avea cate un chip Qualcomm Snapdragon 855, impreuna cu minim 6/8 GB de memorie RAM, ceea ce e normal pentru un telefon de acest gen. Cel putin OnePlus 7 Pro va avea integrat un ecran cu diagonala de 6.7 inch, in timp ce in ambele modele vom regasi cate o camera tripla, senzorul de imagine principal urmand a avea rezolutia de 48 de megapixeli, in ton cu restul telefoanelor de pe piata.

OnePlus 7. Detalii despre pret nu sunt deocamdata cunoscute, insa pentru versiunea Pro cel mai probabil vorbim despre un pret mai mare decat cel perceput in momentul de fata pentru OnePlus 6T. Cresterea de pret fata de modelele actuale ar putea fi justificata pentru OnePlus 7 si prin prisma faptului ca versiunea Pro ar urma sa aiba inclusiv conectivitate 5G integrata, dar toate detaliile vor fi dezvaluite cel tarziu in data de 14 mai.