OnePlus 7 Pro. COSMARUL Huawei P30 PRO, GALAXY S10, CONFIRMAT

OnePlus 7 Pro. Noul smartphone, care va fi un adevarat cosmar pentru Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, si cam orice alte modele din China, a fost confirmat oficial, impreuna cu unele specificatii.

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro. Prezentat saptamana aceasta sub forma de zvon, noul model de smartphone a fost confirmat oficial de noi imagini care dezvaluie ce schimbare foarte mare este pregatita pentru toata lumea. OnePlus 7 Pro este versiunea 5G a telefoanelor din seria OnePlus 7, chinezii parand sa fi ajuns la concluzia ca a lansa un singur model dintr-o serie atat de importanta nu este suficient, asa ca vor sa le ofere mai mult clientilor din lumea intreaga.

OnePlus 7 Pro. Prima imagine de mai jos confirma nu doar denumirea noului model de smartphone dar si unele dintre specificatiile pe care acesta le va avea in momentul in care va fi lansat pentru clienti. OnePlus 7 Pro va avea un ecran Super Optic cu diagonala de 6.67 inch si curbat spre exteriorul carcasei, o crestere substantiala fata de OnePlus 6T, care are un ecran mult mai mic, iar desigur ca un chip Qualcomm Snapdragon 855 va fi deasemenea implementat de catre chinezi pentru clienti.

OnePlus 7 Pro. COSMARUL Huawei P30 PRO, GALAXY S10, CONFIRMAT

OnePlus 7 Pro specificatii

OnePlus 7 Pro. O camera tripla cu senzori de imagine de 48 de megapixeli, 16 megapixeli, si 8 megapixeli va fi deasemenea implementata, ea fiind foarte similara cu cea oferita pentru Xiaomi Mi 9 de catre chinezi. 8 GB de memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare vor fi deasemenea oferiti pentru OnePlus 7 Pro de catre chinezi, iar asta aduce noul model de smartphone la egal cu restul modelelor aparute din China in ultimele luni, dar producatorii de acolo fac oricum toti cam aceleasi lucruri.

OnePlus 7 Pro slogan

OnePlus 7 Pro. Sloganul pentru noul model de smartphone  fost deasemenea dezvaluit, compania chinezeasca folosind sintagma “Go beyond speed” pentru a evidentia performantele foarte bune, dar si conectivitatea 5G. In ceea ce priveste lansarea, se pare ca OnePlus 7 Pro ar fi asteptat pentru punere in vanzare in cursul lunii mai, asa ca nu mai este foarte mult de asteptat pana cand telefonul va putea fi precomandat de la magazine.

OnePlus 7 Pro. Din pacate nu se stie cam cat ar urma sa coste acest nou model de smartphone, nici versiunea OnePlus 7, dar probabil va fi mult mai scump decat cred multi.