iOS 13. Functia pe care NU Credeai ca o va Oferi Apple

iOS 13 mouse ipad

iOS 13 va aduce din partea companiei Apple o functie la care putina lume se astepta, iar asta pentru ca americanii au tot refuzat sa o ofere pentru clienti. Mai exact, iOS 13 urmeaza sa aduca suport pentru conectarea unui mouse prin USB la tabletele iPad Pro, ceva ce foarte multi clienti asteapta de ani de zile pentru aceste produse.

iOS 13 va avea aceasta functionalitate oferita prin sistemul de accesibilitate, deci va trebui activata manual de catre oameni dupa ce isi achizitioneaza tabletele. Conectarea unui mouse la iPad Pro se va face prin portul USB-C, nu prin Bluetooth, iar asta limiteaza tipurile de accesorii compatibile cu tabletele prin iOS 13.

iOS 13 aduce suport pentru mouse prin USB pe iPad Pro

iOS 13 ar avea aceasta functie in plin proces de dezvoltare inca de acum cateva luni de zile, si ar mai putea fi nevoie de cateva luni pana cand ea va fi integrata oficial, poate chiar dupa lansarea primei versiuni publice. Nu se stie nici cum ar urma sa arate cursorul care va fi vizibil in iOS 13 dupa activarea acestei functii, asa ca totul depinde de Apple.

iOS 13 ar transforma tabletele iPad in adevarate calculatoare daca ar avea functii de acest gen integrate, insa desigur ca totul depinde de ceea ce vrea sa ofere Apple. Nu mi-as face foarte mari sperante cu privire la modul in care va oferi iOS 13 aceasta functionalitate, si va recomand sa ganditi lucrurile la fel.

3 COMENTARII

  1. Doar ipad va avea suport…prin usbC
    Era si logic…ideea este ca iOS13 pe langa sup trebuie sa ofere si pointer support
    Deja va deveni altceva…iar samsung Fold este o mini mini tableta in 2019 in curand 2020
    Daca vrei tableta non Apple, iei surface…macar ai suport win10 si nu kkkturile de apps android si suport pt acel aspect ratio