Samsung GALAXY FOLD. PROBLEME MARI Recunoscute OFICIAL

Samsung GALAXY FOLD. Problemele foarte mari ale telefonului mobil au fost recunoscute oficial si detaliate de catre compania coreeana, impreuna cu informatii despre lansare.

Samsung GALAXY FOLD probleme oficial

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea primului telefon pliabil al companiei Samsung a fost amanata in mod oficial si pentru o perioada nedeterminata de timp de catre coreeni, asa cum ni s-a spus din cel putin doua zvonuri publicate ieri. Cei de la Samsung au recunoscut in mod oficial faptul ca amanarea lansarii Samsung GALAXY FOLD are la baza problemele descoperite de catre primii jurnalisti pentru ecranele telefoanelor sale, dar si pentru balamaua care permite plierea.

Samsung GALAXY FOLD. O declaratie a fost oferita noaptea trecuta de catre compania americana pentru presa din intreaga lume, iar in ea au fost detaliate motivele coreenilor pentru luarea deciziei neasteptate. Conform celor de la Samsung, se pare ca portiunile expuse balamaua care tine ecranul Samsung GALAXY FOLD il pot distruge daca sunt lovite, ceea ce este o problema serioasa, deoarece accidente se pot intampla oricand in utilizarea obisnuita.

Samsung GALAXY FOLD. PROBLEME MARI Recunoscute OFICIAL

Samsung GALAXY FOLD. Mai mult decat atat, se pare ca inclusiv substantele folosite pentru ecranul flexibil al telefonului ii pot afecta performantele in utilizarea obisnuita, ceea ce nu e tocmai o veste buna pentru clienti. Inspectia telefoanelor Samsung GALAXY FOLD va continua in perioada urmatoare, iar compania coreeana va implementa modificari menite sa faca ecranul mai rezistent pentru utilizarea obisnuita, dar si asta e o problema foarte seriosa, in final.

Initial findings from the inspection of reported issues on the display showed that they could be associated with impact on the top and bottom exposed areas of the hinge. There was also an instance where substances found inside the device affected the display performance. We will take measures to strengthen the display protection. We will also enhance the guidance on care and use of the display including the protective layer so that our customers get the most out of their Galaxy Fold.

Samsung GALAXY FOLD. Separat de implementarea de modificari pentru ecran, compania Samsung trebuie sa faca noi teste extinse pentru a se asigura ca modificarile rezolva problemele, si nu genereaza altele mai mari. Asta inseamna si mai mult timp de amanare pentru lansare Samsung GALAXY FOLD, astfel ca nimeni nu stie cam cate saptamani ar trebui sa mai treaca pana in momentul in care primul telefon pliabil va fi lansat, coreenii fiind pusi intr-o situatie extrem de proasta.

Samsung GALAXY FOLD. In ciuda faptului ca telefoanele pliabile ar fi trebuit sa aduca o foarte mare schimbare pentru segmentul smartphone, iata ca din pacate au parte de un start foarte prost.