AirPods 3. Apple Pregateste LANSAREA Noilor Casti

airpods 3 lansare 2019

AirPods 3. Compania Apple pregateste in momentul de fata lansarea pentru noua pereche de casti wireless pe care foarte multi dintre clientii sai le asteapta, iar ele vor ajunge in magazine mult mai rapide decat cred foarte multe persoane. Mai exact, s-ar parea ca AirPods 3 ar urma sa fie lansate de catre compania Apple pana la finalul acestui an, o adevarata surpriza daca ne gandim ca AirPods 2 au fost lansate chiar luna trecuta de catre americani.

AirPods 3. Pentru noua pereche de casti wireless, compania Apple vrea sa implementeze un sistem pentru anularea zgomotelor ambientale, ceea ce va face experienta de ascultare a muzicii si mai buna pentru toata lumea. Cu 35 de milioane de casti AirPods vandute in cursul anului 2018, cei de la Apple pregatesc cu foarte mare incredere lansare AirPods 3, deoarece au deja o piaza foarte vasta in care sa isi puna in vanzare aceste casti wireless.

AirPods 3. Apple Pregateste LANSAREA Noilor Casti

AirPods 3. Sistemul pentru anularea zgomotelor ambientale urmeaza sa fie unul activ, deci superior in comparatie cu ceea ce ofera alte tipuri de casti similare, cei de la Apple dorind sa ofere cea mai buna calitate pentru noile produse. Desigur ca Apple ar putea implementa deasemenea si un posibil nou chip care sa ofere functionalitate avansata in baza Siri, sau poate chiar o imbunatatire simtitoare pentru autonomia bateriei.

Apple is reportedly set to release its third-generation AirPods for sales by the end of 2019, with the new wireless earphones to incorporate a noise cancellation function. To meet challenges from rivals, Apple and its supply chain partners are looking to raise the bar by adding new features to AirPods 3, including the noise cancellation function.

AirPods 3. Foarte multa lume se astepta ca acest model de casti al celor d ela Apple sa fie lansat in luna martie, insa americanii au decis sa amane lansarea pentru toamna acestui an, probabil pentru ca produsul e inca departe de a fi 100% pregatit de a fi oferit. AirPods 3 ar putea fi anuntate de catre cei de la APple in toamna, impreuna cu seria iPhone 11, insa in magazine ar putea ajunge abia undeva prin noiembrie, sau poate chiar undeva prin decembrie.