Samsung GALAXY FOLD. Iata Pana CAND a fost AMANATA LANSAREA

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noilor modele de telefoane a fost amanta, insa acum avem si o data de lansare pentru noul smartphone pliabil, iata cand ar trebui sa ajunga la clienti.

Samsung GALAXY FOLD lansare iunie

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum prea bine stiti deja, lansarea noului model de smartphone a fost amanata de catre compania Samsung in urma unor probleme foarte grave descoperite cu telefoanele sale de catre jurnalistii americani. In declaratia oficiala data de catre compania Samsung dupa amanarea lansarii telefoanelor din seria Samsung GALAXY FOLD, coreenii afirmau ca abia peste cateva saptamani vor anunta in momentul in care lansarea va avea loc in mod oficial.

Samsung GALAXY FOLD. Ei bine, inainte ca Samsung sa anunte ceva, operatorii de telefonie mobila si-au anuntat unii dintre clienti ca lansarea primului model de telefon pliabil al coreenilor urmeaza sa aiba loc in cursul lunii iunie. AT&T este unul dintre operatorii care furnizeaza informatii privind lansarea Samsung GALAXY FOLD, data de 13 iunie fiind exprimata de catre reprezentantii operatorului ca fiind cea in care acesta urmeaza sa fie livrat pentru clientii care au facut deja precomenzi pentru el.

Samsung GALAXY FOLD. Iata Pana CAND a fost AMANATA LANSAREA

Samsung GALAXY FOLD. Clientilor li s-a cerut sa accepte noua data de livrare pentru precomanda telefonului, sau sa anuleze complet comanda, insa nu se stie cati au ales oricare dintre cele doua variante, cel putin deocamdata. Interesant este faptul ca data pe care cei de la AT&T o anunta nu a fost confirmata de catre Samsung pentru livrarea unitatilor Samsung GALAXY FOLD precomandate de catre clienti, insa operatorii ar trebui sa stie cand sa astepte unitatile.

Just got the email right now. My original ship date was 5/31 so I’m cool with 6/13. Not too far. At least it’s still coming lol.

Samsung GALAXY FOLD. Daca lansarea ar avea loc pe 13 iunie, atunci ar fi extrem de apropiata de cea a Huawei MATE X, un alt telefon pliabil asteptat de catre extrem de multa lume in momentul de fata. Pentru acest model de telefon nu a fost anuntata deocamdata vreo posibila amanare a lansarii, insa pe de alta parte nu a fost nici oferita vreo unitate de review pentru presa, asa cum s-a intamplat pentru Samsung GALAXY FOLD, si s-au descoperit problemele uriase.

Samsung GALAXY FOLD. Daca lansarea va avea loc intr-adevar abia pe 13 iunie, atunci vorbim despre o luna de amanare pentru punerea in vanzare a noului model de smartphone al coreenilor.