Un Apple Watch Gasit dupa 6 Luni in Ocean iti Arata cat de REZISTENT Este

apple watch gasit 6 luni

Apple Watch este cel mai popular smartwatch de pe piata in momentul de fata, iar o noua poveste a unui client multumit ne arata si cat de rezistent este produsul celor din Cupertino. Mai exact, un surfer care si-a pierdut Apple Watch-ul cu sase luni in urma in timp ce facea surfing in Huntington Beach a avut ceasul inteligent returnat complet functionarl.

Apple Watch-ul a cazut de la mana barbatului dupa ce a fost lovit de un val puternic, iar cand barbatul a ajuns la tarm, a activat functia Lost Mode prin intermediul Find my iPhone. Numarul de telefon al barbatului, si un mesaj au fost afisate pe ecranul acelui Apple Watch, iar la 6 luni de cand a fost pierdut, iata ca i-a fost returnat.

Persoana care a gasit Apple Watch-ul se afla in cautare de scoici si a gasit ceasul la 3 mile de locatia in care a fost pierdut, alegand sa-l returneze imediat dupa ce a intrat in posesia sa. Povestea este una interesanta, insa nici pe departe noua, pentru ca am mai vazut altele de acest gen pentru diverse tipuri de produse ale companiei Apple, la fel de rezistente.

This thing has been my good luck charm. I would use it quite often to show the surf and how fast you were going. It would even show you where you were on the beach.It’s this guy saying, ‘hey if your name is Rob Bainter and you lost an Apple Watch recently. Give me a call and if you can describe this I’ll give this thing to you.