Digi Mobil. Vestea SURPRIZA pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Iata care este vestea surpriza si foarte importanta pentru toti clientii operatorului de telefonie mobila, si ce trebuie sa stii chiar acum.

Digi Mobil surpriza

Digi Mobil. Clientii operatorului de telefonie mobila detinut de catre cei de la RCS & RDS au parte de o veste surpriza din partea companiei, iar despre ea ar trebui sa stie toata lumea, pentru ca vorbim despre ceva destul de important. Mai exact, cei de la Digi Mobil au actualizat campania de primavara pentru telefoane mobile care sunt vandute la promotie in cadrul magazinelor din tara, atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care se porteaza in retea.

Digi Mobil. Pentru inceput vorbim despre oferta de telefoane la portare, operatorul de telefonie mobila permitandu-le clientilor care vin in retea sa cumpere telefoane in rate fara dobanda, dar si cu abonamente care incep de la valori foarte mici. In oferta de portare pe care Digi Mobil o are in momentul de fata regasim inclusiv modele noi de telefoane, precum Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, ambele fiind lansate in primavara.

Digi Mobil. Vestea SURPRIZA pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. SPre deosebire de telefoanele iPhone XS, pentru care se cere un avans de aproape 2000 de LEI, in cazul celor mai noi modele de telefoane de la Samsung si Huawei, avansul est eunul mult mai mic, si mai normal pentru Romania. Pentru Huawei P30 PRO cei de la Digi Mobil au chiar avans mult mai mic perceput in comparatie cu Samsung GALAXY S10, ceea ce este o veste excelenta pentru clientii dornici sa cumpere telefoanele cand se porteaza.

Digi Mobil. Separat de aceasta oferta pentru portare, operatorul de telefonie mobila are oferte inclusiv pentru clientii existent in retea, iar ele sunt de obicei cam la fel de bune, in functie si de modelul de telefon pe care-l vrea clientul. In trecut cei de la Digi Mobil au avut oferte mai bune la portare in comparatie cu ofertele pentru clientii existenti, insa lucrurile incep sa se cam echilibreze, pentru ca toata lumea sa aiba parte de preturi foarte bune.

Digi Mobil. In momentul de fata campaniile pentru portare, si clientii existenti, sunt disponibile inclusiv in cursul lunii mai, asa ca puteti profita de ele fara probleme daca sunteti cu adevarat interesati de preturile bune.