Telefoanele 5G care vor fi LANSATE Global in 2019

Telefoanele 5G care vor fi lansate in lumea intreaga in 2019 sunt listate in acest articol, numarul fiind redus, insa de la producatori cu renume international.

telefoane 5g 2019

2019 va fi anul in care vor fi lansate primele retele 5G in diverse zone de pe glob, iar asta inseamna ca vom vedea inclusiv o serie de telefoane 5G puse in vanzare de catre unii producatori, iar acum vorbim despre modelele care sunt asteptate. Desi nu toate tarile de pe glob vor avea retele 5G disponibile, producatorii sunt totusi interesati sa-si aduca telefoanele 5G in cat mai multe tari, multe fiind intercompatibile si cu retelele 4G.

Telefoanele 5G care vor fi lansate in 2019 vor veni de la producatori asiatici, vasta majoritate din China, si desigur compania Samsung, deci din SUA nu asteptam absolut nimic, acolo interesul fiind indreptat spre cu totul altceva. Apple, Google, nu au interesul de a lansa telefoane 5G inca, iar alti producatori importanti nu exista pe continent, insa nici din Europa nu este asteptata vreo surpriza in ceea ce priveste lansarile in acest an.

Telefoanele 5G care vor fi LANSATE Global in 2019

Iata care vor fi primele telefoane 5G lansate in 2019 pentru retelele compatibile :

  1. Samsung Galaxy S10 5G
  2. LG V50 ThinQ 5G
  3. Huawei Mate X
  4. OnePlus 7 Pro
  5. Xiaomi Mi MIX 3 5G
  6. ZTE Axon 10 Pro 5G

Lista de telefoane 5G care vor fi lansate in 2019 este una preliminara, iar asta pentru ca producatorii se pot razgandi oricand, asa ca telefoanele pot fi amanate pentru a ajunge pe piata in cursul anului viitor. Separat de acestea, exista si alte telefoane 5G in lucru la companii precum Sony, HTC, Nokia, sau Motorola, insa pentru ca nu au aparut informatii vis-a-vis de ele, nimeni nu stie cand vor aparea.

Interes exista pentru aceste telefoane 5G, indiferent de la ce producatori ar veni, insa este important si ca ele sa poata fi folosite in retele 5G, iar deocamdata acest lucru nu prea este posibil, cel putin in momentul de fata. Exista sanse ca pana la sfarsitul anului 2019 sa existe suficiente retele pe care sa putem folosi aceste telefoane 5G, sanse fiind ca si in Romania sa apara cel putin una, sau doua.