Huawei P30 PRO si RECORDUL ULUITOR din Primavara

Huawei P30 PRO a inregistrat un record uluitor in aceasta primavara, noul model de smartphone uimind intreaga lume intr-o perioada plina de lansari.

12

Huawei P30 PRO record

Huawei P30 PRO este una dintre marile surprize ale acestei primaveri, iar asta prin prisma faptului ca noul model de smartphone s-a dovedit a fi foarte popular in randul fanilor companiei Huawei, dar nu numai. Pana in momentul de fata n-au fost furnizate informatii privind cifrele de vanzari pentru Huawei P30 PRO, sau Huawei P30, insa avand in vedere recentele vanzari estimate pentru compania chinezeasca, e destul de clar ca seria este un foarte mare succes.

Huawei P30 PRO. Conform estimarilor facute de catre diverse companii de analiza a pietei smartphone, compania Huawei a vandut 59 de milioane de smartphone-uri in T1 2019,  cea mai mare cifra inregistrata pana in prezent. La acest succes au contribuit cu siguranta atat Huawei P30, cat si Huawei P30 PRO, chinezii laudandu-se ca al doilea model inregistreaza vanzari mai mari chiar decat cele inregistrate decat seria anterioara in momentul lansarii.

Huawei P30 PRO si RECORDUL ULUITOR din Primavara

Huawei P30 PRO record vanzari

Huawei P30 PRO. Desi vasta majoritate a telefoanelor vandute de catre compania Huawei sunt modele foarte ieftine, sau de clasa medie, inclusiv aceasta serie premium a inregistrat cateva milioane de unitati vandute in diverse piete, unele foarte importante. Pentru chinezi este foarte important sa atace Apple si Samsung in segmentul premium cu telefoane care chiar sa fie cautate, iar Huawei P30 PRO isi indeplineste pe deplin acest rol, aducand noutati importante si fiind vandut la un pret extrem de apropiat de cel al competitorilor.

Huawei P30 PRO. Aceasta evolutie foarte buna a vanzarilor de telefoane ale Huawei vine intr-un context in care compania nu este prezenta in mod oficial pe piata din SUA, dar daca ar fi fost, lucrurile ar fi stat complet diferit. Cred ca daca Huawei P30 PRO ar fi fost vandut si prin operatorii de telefonie mobila din SUA, Apple si Samsung ar fi avut probleme si mai mari, iar vanzarile Huawei s-ar fi apropiat si mai mult de cele ale coreenilor, americanii fiind deja intrecuti fara drept de apel.

Huawei P30 PRO. Cu acest smartphone chinezii ne arata inca o data cat de seriosi au devenit in misiunea lor de a cuceri lumea smartphone, iar lucrurile vor merge in continuare doar spre mai bune pentru ei.