Huawei P30 PRO si RECORDUL ULUITOR din Primavara

Huawei P30 PRO a inregistrat un record uluitor in aceasta primavara, noul model de smartphone uimind intreaga lume intr-o perioada plina de lansari.

Huawei P30 PRO record

Huawei P30 PRO este una dintre marile surprize ale acestei primaveri, iar asta prin prisma faptului ca noul model de smartphone s-a dovedit a fi foarte popular in randul fanilor companiei Huawei, dar nu numai. Pana in momentul de fata n-au fost furnizate informatii privind cifrele de vanzari pentru Huawei P30 PRO, sau Huawei P30, insa avand in vedere recentele vanzari estimate pentru compania chinezeasca, e destul de clar ca seria este un foarte mare succes.

Huawei P30 PRO. Conform estimarilor facute de catre diverse companii de analiza a pietei smartphone, compania Huawei a vandut 59 de milioane de smartphone-uri in T1 2019,  cea mai mare cifra inregistrata pana in prezent. La acest succes au contribuit cu siguranta atat Huawei P30, cat si Huawei P30 PRO, chinezii laudandu-se ca al doilea model inregistreaza vanzari mai mari chiar decat cele inregistrate decat seria anterioara in momentul lansarii.

Huawei P30 PRO si RECORDUL ULUITOR din Primavara

Huawei P30 PRO record vanzari

Huawei P30 PRO. Desi vasta majoritate a telefoanelor vandute de catre compania Huawei sunt modele foarte ieftine, sau de clasa medie, inclusiv aceasta serie premium a inregistrat cateva milioane de unitati vandute in diverse piete, unele foarte importante. Pentru chinezi este foarte important sa atace Apple si Samsung in segmentul premium cu telefoane care chiar sa fie cautate, iar Huawei P30 PRO isi indeplineste pe deplin acest rol, aducand noutati importante si fiind vandut la un pret extrem de apropiat de cel al competitorilor.

Huawei P30 PRO. Aceasta evolutie foarte buna a vanzarilor de telefoane ale Huawei vine intr-un context in care compania nu este prezenta in mod oficial pe piata din SUA, dar daca ar fi fost, lucrurile ar fi stat complet diferit. Cred ca daca Huawei P30 PRO ar fi fost vandut si prin operatorii de telefonie mobila din SUA, Apple si Samsung ar fi avut probleme si mai mari, iar vanzarile Huawei s-ar fi apropiat si mai mult de cele ale coreenilor, americanii fiind deja intrecuti fara drept de apel.

Huawei P30 PRO. Cu acest smartphone chinezii ne arata inca o data cat de seriosi au devenit in misiunea lor de a cuceri lumea smartphone, iar lucrurile vor merge in continuare doar spre mai bune pentru ei.

12 COMENTARII

  1. În primul trimestru P30 nu a înregistrat nici o vânzare, că nu era lansat. ?
    Probabil cifrele vor fi o lovitură dură dată de Huawei… deoarece nu fac față cu onorarea precomemzilor nici la mai mult de o lună de la lansare. Dar mai avem de așteptat… e prea devreme acum.

  2. “Despite having so much context as to what’s coming at WWDC, or perhaps because of it, this is the most excited I’ve been about a WWDC in a decade. There are so many hugely transformative things on the horizon — iOS apps on the Mac, iPad windowing & mouse support, iTunes breakup”

  3. Pentru chinezi e important sa atace Samsung nu Apple . Apple a fost demult deposit – nu mai reprezinta nimic.
    Graficul ala spune clar:
    Samsung 23%
    Huawei 19%
    Apple 12%
    Ultimul trimestru:
    Samsung in crestere
    Huawei in crestere
    Apple in scadere .

  4. Interesant ca Samsung a crescut mai mult decat Huawei in ultimul trimestru . Cele doua saptamani de vanzari de S10 or fi ajutat .
    Inca odata – Apple are probleme mari , nu Samsung care e la 23% si in crestere.

  5. “Samsung remains at the #1 spot with 71.9 million shipments, even though it saw an 8.1% decline from last year.”

  6. Samsung a scazut chiar daca ieftinesc in masa produsele lor deja ieftine…
    E nasol…Huawei vine rau pt platforma android, am zis de acum 2 ani…Samsung nu cu Apple concureaza ci cu restul din android

  7. Am vorbit de ultimul trimestru – sau esti orb ? Nu vezi crestere de la 19 la 23% in ultimul trimestru ?
    Are scadere 8% pe ultimul an , de la 24 la 23% LOL .
    Apple are scadere de 30% in ultimul an – ce vrei sa spui ?
    Sau voua va convine sa evidentiati doar ce vreti voi ? Sunteti in stare sa faceti din alb, negru , doar, doar o iesi Apple mai putin manjit de rahatul in care se afla . 11.7% cota de piata pt Apple iti spune ceva ?
    Dar 23% pt Samsung ?
    Sa-ti fac un desen daca nu intelegi graficele ?

  8. Q1 YoY are aproape 10% scadere…daca nu intelegi o statistica simpla e ok
    Cota de piata a mac sau iphone este irelevanta pt ca doar un producator are acces ! Pe cand android toti cacatii sunt…pana si allview…mai gandim si noi? ca daca nu ma poti scuti ca ma plictisesti

  9. serios tu nu vezi YoY cu minus 8.1% ?
    Ala este cel mai important
    Lasa Apple…aia nu au mizerii de telefoane…Apple cu 2-3 modele de top pot reveni iar pe plus…pe cand samsung trebuie 20-30 modele si ieftine si bune

  10. De ce crezi ca Apple baga mult si pe services? Acum 3 ani era aproape 0 acum….
    Stai calm, Apple are valoarea de 1 trilion deci nimeni din cei importanti nu o vede pe moarte asa cum o vad copilasii ca tine