Digi Mobil. Iata CATI CLIENTI are in Romania

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detinut de catre cei de la RCS & RDS a dezvaluita numarul de clienti pe care-i are in Romania, iata cati folosesc serviciile de telefonie fixa si mobila.

Digi Mobil romania clienti

Digi Mobil. Anuntand un nou record de portari in retea in Romania, operatorul detinut de catre RCS & RDS a facut un anunt si cu privire la numarul de clienti care sunt activi in cadrul retelei din Romania. A trecut ceva timp de la ultima raportare facuta de catre cei de la Digi Mobil privind numarul de clienti din Romania, insa trebuie mentionat ceva important, nu se raporteaza numarul de clienti unici, ci numarul de unitati generatoare de venituri, adica fiecare conexiune in parte.

Digi Mobil. Conform operatorului, la sfarsitul anului trecut avea in Romania 1.2 milioane de unitati generatoare de venituri pe partea de telefonie fixa, si 3.4 milioane de unitati generatoare de venituri pe partea de telefonie mobila si internet mobil. Diferenta este foarte mare intre numarul de unitati generatoare de venituri pentru telefonie fixa si mobila de la Digi Mobil, insa asta e normal, avand in vedere ca lumea nu prea mai e interesata de serviciile fixe, la toti operatorii.

Digi Mobil. Iata CATI CLIENTI are in Romania

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detine in momentul de fata recordul la portari atat in reteaua fixa, cat si cea mobila multumita ofertelor foarte bune pe care le are pentru serviciile pe care le are in Romania. Digi Mobil nu are cele mai bune servicii dintre toti cei patru operatori de telefonie mobila din tara, insa preturile foarte mici de care beneficiaza utilizatorii sunt principalul element de atractie, iar pana acum nicio alta companie n-a reusit sa o intreaga.

Potrivit Raportului anual pentru 2018 al companiei-mamă Digi Communications N.V., la finele anului trecut, filiala din România înregistra 1,2 milioane de unități generatoare de venituri (RGU), în segmentul telefoniei fixe, și 3,4 milioane RGU, pentru serviciile de telefonie mobilă și date mobile.

Digi Mobil. Este interesant ca operatorul detinut de catre RCS & RDS nu furnizeaza inforamtii privind numarul de clienti, ci se refera la unitati generatoare de venituri, in contrast cu ceea ce vedem la alti operatori. Aceasta practica genereaza destul de multa confuzie, si prezinta o situatie neclara privind numarul de persoane fizice, sau juridice, care sunt efectiv clienti ai Digi Mobil, insa nici la celelalte companii telecom situatia nu e tocmai clara.

Digi Mobil. Evolutia operatorului de la jumatatea anului 2018 si pana in prezent nu a fost una chiar atat de grozava, cel putin pe partea de telefonie mobila, dar despre asta voi vorbi intr-un alt articol.

2 COMENTARII

  1. Eu nu ma mai intorc la orange.Nu mi se intrerup conversatiile, LTE beton se incarca instant toate paginile de la ZF la Economica. net, chiar si FB.Stau intr un orasel mic langa Cluj Napoca.Asa ca raman la DigiMobil.Super calitate pret.

  2. Eu am sa ma mut de la ei inapoi pe orange dupa 7 ani. Mi se intrerup conversatiile brusc, semnal nu mai zic, full LTE si nu se incarca pagina de facebook … Daca iesi din oras esti mancat.