Huawei. Va avea Produsele INTERZISE COMPLET Saptamana Aceasta

Huawei. Compania chinezeasca va avea produsele complet interzise saptamana aceasta, iata ce decizie extraordinara va fi luata impotriva sa zilele urmatoare.

Huawei ban

Huawei. Compania chinezeasca se pregateste pentru una dintre cele mai grele saptamani de pana in prezent, deoarece produsele sale urmeaza sa fie interzise complet printr-un ordin prezidential care va fi semnat in urmatoarele zile. SUA este tara in care Huawei va avea produsele interzise in totalitate de catre nimeni altul decat Donald Trump, celebrul presedinte american ducand mai departe lupta cu compania chinezeasca, asa cum anuntase de ceva vreme deja.

Huawei. Ordinul presedintelui Donald Trump le va interzice tuturor companiilor americane sa foloseasca produsele chinezilor, acestea fiind considerate un risc pentru securitatea nationala a tarii, iar asta inseamna o iesire aproape totala a chinezilor din SUA. Dupa ce a interzis in armatei, angajatilor sai, sau companiilor contractate pentru diverse servicii, sa foloseasca produsele Huawei, Trump vrea sa le interzica acelasi lucru inclusiv celorlalte companii de pe teritoriul american folosindu-se de o lege speciala pentru a-si impune vointa.

Huawei. Va avea Produsele INTERZISE COMPLET Saptamana Aceasta

Huawei. De mai bine de un an de zile se lucreaza intens in interiorul casei albe la ordinul prin care compania chinezeasca sa aiba produsele interzise, si iata ca intr-un final a putut fi realizat, desi e posibil sa fie amanat. Huawei a fost una dintre companiile folosite de catre SUA pentru a forta concesii in razboiul comercial cu China, insa se pare ca lucrurile au ajuns acum in punctul inc are razboiul comercial total dintre tari e tot ce a mai ramas.

President Donald Trump is expected to sign an executive order this week barring U.S. companies from using telecommunications equipment made by firms posing a national security risk, paving the way for a ban on doing business with China’s Huawei. The order, which will not name specific countries or companies, has been under consideration for more than a year but has repeatedly been delayed, the sources said, asking not to be named because the preparations remain confidential. It could be delayed again, they said.

Huawei. Ca o victima colaterala a acestui razboi, compania nu prea are ce sa faca in momentul de fata decat sa incerce sa se apere in instanta impotriva acestor interziceri, dar si a altor acuzatii facute de catre procurorii americani in 2019. Pana acum cei de la Huawei au reusit sa se mentina intr-o crestere continua in vanzari in ciuda problemelor pe care le au in SUA, dar la un moment dat pana si asta va ajunge la un final.

Huawei. Acestea fiind spuse, SUA se pregateste sa i dea “lovitura de gratie” companiei chinezesti, pe care ar putea sa o scoata complet din tara cu o asemenea decizie.

2 COMENTARII

  1. SUA e fix pix pe lângă piața chineză , indiană şi europeană . Din țările astea majoritatea companiilor fac bani .

  2. China e cea mai mare piața pt ? din lume, piața SUA e una dintre cele mai mari la orice, piața europeană e fix nimic pe lângă piețele americane și chineze…. Piața indiana e fix nimic, e ultra emergenta unde cea mai mare parte populația e f săraca, acolo ? de 100 $ fac grosul