Huawei P30 PRO. CUM va fi COPIAT de Samsung GALAXY NOTE 10

Huawei P30 PRO. Samsung GALAXY NOTE 10 va copia de la telefonul chinezilor una dintre cele mai populare noutati, iata ce a decis sa faca Samsung pentru clienti.

Huawei P30 PRO copiat note 10

Huawei P30 PRO. Telefonul foarte popular al companiei chinezesti va avea parte de concurenta seriasa pe piata smartphone in urmatoarele luni, iar asta inseamna ca ai sai competitori vor aduce noutati importante. Astazi vorbim despre unul dintre competitorii telefonului, mai exact Samsung GALAXY NOTE 10, in acest telefon urmand a fi inclus ceva ce este foarte apreciat la Huawei P30 PRO, si ceva ce va fi cu siguranta foarte dorit de catre clienti dupa lansare.

Huawei P30 PRO. Mai exact, compania Samsung va copia de la chinezi ideea de a colora carcasa viitorului sau smartphone premium intr-o nuanta cu gradient, aceasta strategie aducand multe aprecieri pentru telefoanele chinezilor. Se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat intr-o versiune care are culoare gradient albastra si argintie, ceva similar cu ceea ce exista acum intr-una dintre versiunile Huawei P30 PRO aflate la vanzare pe piata.

Huawei P30 PRO. CUM va fi COPIAT de Samsung GALAXY NOTE 10

Huawei P30 PRO. Trebuie sa recunosc faptul ca imi place foarte mult versiunea Breathing Crystal a seriei de telefoane, si ar fi foarte interesant daca Samsung ar gandi intr-o modalitate similara culorile pentru telefoanele sale. Cei de la Huawei au realizat foarte rapid cat de importante sunt culorile unui telefon pentru clienti, asa ca au decis sa se foloseasca de acest lucru in produsele pe care le vand, iar Huawei P30 PRO este acum sursa de inspiratie si pentru Samsung GALAXY NOTE 10.

Huawei P30 PRO. Desigur ca multa lume si-ar dori ca Samsung sa copieze de la Huawei alte lucruri mai importante, cum ar fi sistemul de incarcare rapida, sau bateria de capacitate mai mare, ori camera mai buna. Ei bine, pentru inceput, din Huawei P30 PRO va ajunge in Samsung GALAXY NOTE 10 doar ideea de a avea carcasele colorate mai frumos, ceea ce ar fi o schimbare foarte buna in comparatie cu modelele anterioare.

Huawei P30 PRO. Telefoanele chinezilor sunt deja disponibile pe piata, insa Samsung GALAXY NOTE 10 va ajunge in magazine abia undeva prin vara acestui an, dar nu se stie prea clar in ce moment.

7 COMENTARII

  1. Fantastic ce mult a evoluat Huawei în anii ăștia! Cine mai credea că Apple va pica pe locul 3? Cine crede acum că Apple va da faliment?

  2. Toti cei destepti stiau si banuiau ca apple nu va sta in top 5…
    Eu ma mir ca a stat atat de mult in top 3…Huawei LG Samsung Xiaomi ….producatori ce au vanzari din telefoane ieftine

  3. daca nu era samsung era lg…sa nu uitam, daca tot te dai destept, ca iphone 2g/3g etc erau LG
    Deci sa lasam aberatiile la o parte