Huawei. Telefoane Vandute in GRABA de catre Clienti

Huawei. Clientii telefoanelor companiei chinezesti au inceput sa isi vanda produsele in graba dupa ce s-a aflat ca vor ramane fara actualizarile Android.

huawei graba

Huawei. Problemele companiei chinezesti incep sa devina din ce in ce mai clare, iar asta pentru ca dupa ce Google a anuntat ca a anulat licenta Android pentru chinezi, oamenii au inceput sa se sperie si sa se gandeasca la viitor. Desi atat Google, cat si Huawei au afirmat ca actualele modele de telefoane vor mai primi unele actualizari de securitate in viitor, multi dintre clienti au inteles spre ce se indreapta lucrurile.

Huawei. Un popular website britanic specializat pe achizitii de produse electronice utilizare a inregistrat ieri o crestere de 154% a vanzarilor de telefoane ale companiei chinezesti, in raport cu oricare alta zi din istoria recenta. Se pare ca s-au inregistrat cateva mii de cereri de cumparare pentru telefoane Huawei de care clientii doreau sa scape, Huawei P20 fiind modelul cel mai des oferit la achizitie, urmat si de alte telefoane din seria Mate.

Huawei. Telefoane Vandute in GRABA de catre Clienti

Huawei. Clientii care au cumparat Huawei P20 la lansare, de exemplu, vor primi de la un website de acest gen doar 20% din valoarea de achizitie, adica mai nimic, deci mai bine il tin si isi cumpara alt telefon pe langa el. Faptul ca telefoanele Huawei, sau Samsung, pierd extraordinar de mult din valoare, si extrem de rapid, nu e ceva nou, insa graba cu care foarte multa lume vrea sa scape de telfeoanele chinezilor arata ca loialitatea e strict legata de Android, nu de producator.

UK trade-in site Music Magpie told TechRadar that it saw 154% more Huawei devices offered than a regular Monday, picking up pace throughout the day. The Huawei P20 was one of the most traded-in models, which saw thousands of said device being offered to Music Magpie, and phones from the more powerful Mate range also landed in the top 10 for the day.

Huawei. Telefoanele ieftine ale chinezilor par sa fi fost bune pentru clienti atat timp cat mai aveau oferita vreo speranta ca ar putea avea actualizari pentru Android in viitor, dar odata cu disparitia acestora, dispar si clientii. Nu se stie care e situatia in afara Marii Britanii cu privire la dorinta oamenilor de a scapa de telefoanele Huawei, insa fara actualizarile Android care aduc si functii separat de rezolvarea problemelor de securitate, oamenii vor renunta rapid la telefoane.

Huawei. Dupa un an in care s-a chinuti sa convinga lumea ca produsele de telecomunicatii ale companiei chinezesti sunt o mare problema, iata ca SUA a gasit int-run final calea sa o loveasca exact acolo unde conteaza cel mai mult.