Samsung GALAXY S10. Model SPECIAL Anuntat pentru LANSARE

Samsung GALAXY S10. Un model special a fost anuntat pentru lansare in perioada urmatoare, iata de ce surpriza vor avea parte clientii din partea coreenilor.

Samsung GALAXY S10 rosu

Samsung GALAXY S10. Desi a trecut doar o luna din momentul in care telfeoanele din aceasta serie au fost lansate in mod oficial de catre compania coreeana, iata ca o noua surpriza importanta este deja pregatita pentru clienti. Mai exact, se pare ca o versiune rosie, “Cardinal Red” a Samsung GALAXY S10 este pregatita pentru a fi pusa in distributie de catre coreeni, ea fiind prezentata mai jos in primele imagini obtinute de la parteneri.

Samsung GALAXY S10. In mod normal noile culori pentru o serie de telefoane sunt lansate abia dupa ce vanzarile incep sa scada, iar cum doua luni si jumatate au trecut deja din momentul lansarii seriei, se pare ca s-a cam ajuns in acel punct. Lansarea unei noi culori pentru seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va mai creste atentia oamenilor spre aceste modele, si cel mai probabil va mai creste vanzarile lunii mai pentru coreeni.

Samsung GALAXY S10. Model SPECIAL Anuntat pentru LANSARE

Samsung GALAXY S10 rosu imagini

Samsung GALAXY S10. Se pare ca aceasta versiune “Cardinal Red” a seriei de telefoane va fi oferita atat pentru modelul standard, cat si pentru cel Plus, dar nu ar urma sa fie disponibila si pentru versiunea “E”. Nu a fost furnizata pana acum o posibila data la care acest model rosu al Samsung GALAXY S10 va fi lansat, dar e foarte posibil sa il vedem disponibil in magazine undeva in cursul urmatoarelor saptamani, fara vreo “avertizare” prealabila de la producator.

Samsung GALAXY S10 rosu imagine

Samsung GALAXY S10. Anul trecut coreenii au lansat culori noi pentru seria S9 chiar mai repede decat acum pentru ca vanzarile erau si mai slabe, asa ca anul acesta lucrurile au fost decalate, ceea ce este totusi un semn foarte bun. Readucerea seriei Samsung GALAXY S10 in atentia oamenilor in contextul problemelor mari pe care le are Huawei este si o veste buna, pentru ca lumea cam vrea sa renunte la telefoanele chinezilor.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, seria de telefoane va fi actualizata foarte curand, si ramane doar de vazut daca noua culoare va fi suficient de interesanta pentru consumatorii din lumea intreaga.