Windows 10. LISTA de PROBLEME a May 2019 Update

Windows 10. Lista de probleme a May 2019 Update a fost publicata de catre compania Microsoft, iata prin ce dificultati trec utilizatorii care instaleaza actualizarea.

Windows 10 LISTA PROBLEME

Windows 10. Saptamana trecuta a fost lansat May 2019 Update pentru calculatoarele care ruleaza sistemul de operare al companiei Microsoft, si desigur ca exista unele probleme care au fost intalnite de catre utilizatori deja. Pentru ca Microsoft vrea sa ajute lumea sa aiba o experienta de utilizare cat mai buna, pentru May 2019 Update a creat o pagina speciala in care listeaza toate problemele Windows 10 pe care utilizatorii el pot intalni dupa instalarea acestui update.

Windows 10. Microsoft listeaza in aceasta pagina doar acele probleme pe care le-a putut confirma deja dupa ce au fost raportate de catre utilizatori, deci orice vedeti acolo e sigur ca exista ca dificultate intampinata dupa instalare. Vorbim despre o gama foarte variata de probleme pe care Windows 10 le are cu May 2019 Update dupa instalare, ele incepand cu dificultati privind ajustarea luminozitatii ecranului, si ajungand pana la imposibilitatea de a mai asculta muzica, si nu numai.

Windows 10. LISTA de PROBLEME a May 2019 Update

Windows 10. Exista deasemenea si probleme foarte mari cu driverele pentru diverse componente din calculatoare, cele pentru placile video de la AMD fiind in prim-plan, multi utilizatori ramanand cu foarte multe erori in folosirea acestora. Exista desigur inclusiv probleme foarte mari cu instalarea actualizarii in sine, sau cu diverse accesorii conectate prin Bluetooth la calculatoarele care au instalata actualizarea May 2019 Update pentru Windows 10, unele persoane intampinand mari batai de cap.

Windows 10. Nici conectivitatea Wi-Fi nu e 100% stabila pe unele dintre calculatoarele care au May 2019 Update instalat, foarte multa lume plangandu-se de lipsa partiala a semnalului, sau pierderea completa a acestuia, in mod complet inopinat. Exista desigur si multe alte probleme pe care Microsoft nu le listeaza pentru May 2019 Update, Windows 10 nefiind chiar atat de bun precum isi imagineaza foarte multa lume, dar asta nu e tocmai ceva ce aflam pentru prima oara.

Windows 10. Inainte sa instalati May 2019 Update pentru sistemul de operare, va recomand sa analizati cu foarte mare atentie lista cu problemele care au fost confirmate oficial de catre compania Microsoft.

2 COMENTARII