iOS 12.4 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.4 beta 3

iOS 12.4 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, la doar cateva zile dupa ce a pus in distributie publica iOS 12.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga. Spre deosebire de prima versiune beta a iOS 12.3, despre care stiam ce aduce nou, in cazul iOS 12.4 beta 3 nu exista informatii despre noutatile implementate, asa ca totul este o mare surpriza in momentul de fata si nimic mai mult.

iOS 12.4 beta 3 nu are deocamdata publicata o lista de noutati din partea companiei Apple, insa versiunea beta 1 a adus suport pentru Apple Card, impreuna cu alte modificari minore pentru sistemul de operare. Avand in vedere ca peste aproape trei saptamani va fi prezentat oficial iOS 13, si oferit in versiune beta, e destul de clar ca iOS 12.4 nu va mai avea vreun succesor, decat o versiune minora, care sa rezolve vreo eventuala problema grava.

iOS 12.4 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.4 beta 3 este lansat de catre compania Apple impreuna cu actualizari pentru tvOS, watchOS, sau macOS, toate fiind disponibile chiar din acest moment pentru descarcare.

Articolul precedentHuawei. Iata CAND va LANSA INLOCUITORUL Android
Articolul următorAndroid Q. Schimbarea URIASA pentru Autonomia Bateriei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.