Prima Pagina Google Chrome Google Chrome. SCHIMBARI MARI pentru Extensii

Google Chrome. SCHIMBARI MARI pentru Extensii

Google Chrome. Schimbari foarte mari sunt impuse de catre compania Google pentru extensiile care sunt folosite in browser, iata de ce ne vom putea bucura.

0

Google Chrome extensii

Google Chrome. Extensiile pentru cel mai folosit browser de pe planeta sunt unul dintre principalele motive in baza carora utilizatorii aleg sa foloseasca software-ul celor de la Google in viata de zi cu zi. Pentru ca extensiile sunt atat de importante pentru Google Chrome, compania americana a anuntat ca face o schimbare foarte importanta pentru modul in care vor fi folosite ele in cadrul browserului, si cam era timpul ca ele sa vina.

Google Chrome. In octombrie 2018 Google a anuntat ceva numit Project Stobe, un proiect menit sa imbunatateasca radical browserul sau si extensiile pentru acesta, iar acum incepe sa impuna schimbarile. Mai exact, cei care creeaza extensii pentru Google Chrome vor fi obligati sa le faca in asa fel incat ele sa ceara acces la cat mai putine date cand sunt folosite, dar aceasta nu este singura schimbare foarte importanta care e impusa.

Google Chrome. SCHIMBARI MARI pentru Extensii

Google Chrome. Extensiile pentru browser nu vor mai trebui sa ii pacaleasa pe oameni sa le instaleze in browsere, ceea ce se intampla foarte des, si la o scara foarte alrga, multe dintre ele avand malware inclus. Extensiile pentru Google Chrome vor trebui sa ceara acces doar la acele date de care au nevoie pentru a functiona, nu si la alte date din calculatoare, aceasta fiind o recomandare pana acum, dar din acest moment e impusa pentru toti.

Our policies have previously required any extension that handles personal and sensitive user data to post a privacy policy and handle that data securely. Now, we’re expanding this category to include extensions that handle user-provided content and personal communications.

Google Chrome. Extensiile pentru browser vor trebui deasemenea sa anunte foarte clar ce fel de date vor sa foloseasca din calculatoare, dar si cum le folosesc, astfel incat utilizatorii sa stie clar ce-i asteapta. Modificarile impuse pentru Google Chrome au menirea de a face browserul mai usor de folosit de catre toata lumea, ceea ce este o veste foarte buna, insa ramane de vazut si cum se va asigura Google ca asta se va intampla.

Google Chrome. Modificarile anuntate de catre compania americana vor fi impuse inca din vara cestui an, asa ca nu avem foarte mult de asteptat pana cand imbunatatirile ar trebui sa fie resimtite.

Articolul anteriorPrezentarea iOS 13 – Apple a Inceput Pregatirile
Urmatorul articoleMAG. Promotii la MII de RESIGILATE, Preturi de 5 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.