Prezentarea iOS 13 – Apple a Inceput Pregatirile

Prezentarea iOS 13 amenajare

iOS 13 va fi prezentat de catre compania Apple luni, 3 iunie 2019, in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2019, iar pregatirile au inceput deja. Peste doar trei zile vom vedea toate noutatile pe care compania Apple le-a pregatit pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar tot atunci vom avea disponibila si prima versiune beta.

In imaginile de mai jos puteti vedea ce pregatiri a facut compania Apple pentru prezentarea iOS 13, ce va avea loc in 3 iunie, mii de oameni fiind asteptati la conferinta. Cei de la Apple incep in mod normal amenajarile locatiilor pentru prezentari cu ceva timp inainte ca ele sa aiba loc, iar acelasi lucru se intampla acum.

Din pacate, imaginile nu par sa ne dezvaluie in avans macar unele dintre noutatile pe care iOS 13 le va aduce, dar nu mai avem mult de asteptat pana cand totul va deveni oficial.

Prezentarea iOS 13 amenajare conferinta

Prezentarea iOS 13 amenajare locatie

Prezentarea iOS 13 amenajare locatie conferinta

5 COMENTARII

  1. Ce sa fie nou? Ceva artificii de prin android, un dark mode, un nou sistem de notificari in lockscreen si cam atat. S-au dus vremurile cand un nou ios facea diferenta