Samsung GALAXY NOTE 10. Lansat FARA BUTOANE, si NU Numai

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone va fi lansat fara butoane fizice de catre Samsung, insa si alta surpriza majora este pregatita pentru el.

12

Samsung GALAXY NOTE 10 butoane

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone vine cu schimbari foarte mari din partea companiei Samsung, iar unele dintre zvonurile anterioare se dovedesc a fi in totalitate adevarate. Mai exact, Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat fara butoane fizice pentru controlarea volumului si blocare, utilizatorii putand folosi doar butoane capacitive, asa cum se intampla deja la alte modele de telefoane vandute in China de ceva vreme.

Samsung GALAXY NOTE 10. Ideea de a renunta la toate butoanele fizice pentru unele capacitive este extrem de buna, si va face telefoanele mult mai bine protejate impotriva contactului cu apa, sau praful, eliminand un alt risc de stricare. Separat de butoanele fizice, Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa ramana deasemenea si fara portul audio de 3.5mm, asta desigur dupa ce Samsung a ras timp de cativa ani de zile schimbarile facute de catre Apple, iar acum le face deasemenea.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansat FARA BUTOANE, si NU Numai

Samsung GALAXY NOTE 10. Eliminarea portului audio ii va forta pe utilizatori sa foloseasca doar portul USB-C, sau o conexiune Bluetooth, pentru a asculta muzica la castile pe care le detin. Desigur ca pot alege sa foloseasca si adaptoare pentru a conecta castile la telefoanele Samsung GALAXY NOTE 10, iar asa se ajunge fix in situatia in care au fost pusi clientii companiei Apple, care au fost obligati sa cumpere diverse accesorii pentru a putea asculta muzica asa cum vor.

Samsung GALAXY NOTE 10. In 2020 vom vedea cu siguranta un trend in ceea ce priveste eliminarea butoanelor fizice din telefoanele lansate de catre diversi producatori de telefoane, deci e bine sa va obisnuiti cu asta. Apple nu va renunta inca la butoanele fizice, dar daca Samsung GALAXY NOTE 10 va veni fara, e destul de clar ca si alti producatori de telefoane din China vor face schimbari similare in cursul anului viitor.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea acestui model de smartphone urmeaza sa aiba loc in cursul lunii august a acestui an, asa ca ramane doar sa asteptam ca Samsung sa confirme oficial conferinta de prezentare.