Huawei. PRIMELE IMAGINI cu INLOCUITORUL Android

Huawei. Primele imagini cu inlocuitorul sistemului de operare al Android au aparut pe internet, iata cum arata software-ul chinezilor.

Huawei ark os

Huawei. Primele imagini cu sistemul de operare care va inlocui Android au aparut astazi pe internet, chinezii pregatind o solutie de avarie pentru problemele pe care le au in momentul de fata la nivel global. Cei de la Huawei au inregistrat cu brevet de inventie un sistem de operare care purta denumirea “Ark OS” la acel moment dat, insa se crede ca de fapt ar fi vorba despre Hongmeng, sistemul care urmeaza sa inlocuiasca Android in telefoanele sale.

Huawei. Dupa cum puteti vedea si din imagini, ceea ce au realizat chinezii seamana extrem de bine cu ceea ce vedem in interfata sistemului de operare Android, diferentele fiind infime intre ele in acest moment. E foarte posibil ca Huawei sa fi folosit versiunea open-source a Android pentru a crea acest sistem de operare, si doar sa modifice usor interfata, astfel incat sa fie foarte similara cu cea pe care o ofera compania Google pentru telefoane in acest moment.

Huawei. PRIMELE IMAGINI cu INLOCUITORUL Android

Huawei ark os inlocuitor android hongmeng

Huawei. Versiunea open-source a Android era una dintre alternativele pe care le avea, si inca le are, compania chinezeasca, ea fiind nevoita sa recurga la orice fel de alternative pentru a mai putea produce telefoane. Desi cei de la Huawei ar lucra de cativa ani de zile la un sistem de operare propriu pentru telefoane, e putin probabil sa aiba ceva separat de Android, care sa si fie bun, deci ar trebui sa privim destul de obiectiv ceea ce vedem in aceste imagini.

Huawei ark os inlocuitor android

Huawei. Daca SUA nu va renunta la sanctiunile impuse impotriva chinezilor, atunci am putea vedea inlocuitorul lor pentru Android lansat undeva prin toamna acestui an, conform celor mai recente declaratii ale reprezentantilor companiei. Huawei spune ca pentru inceput sistemul de operare va fi lansat doar in China, insa in 2020 ar trebui sa ajunga inclusiv in alte tari de pe glob, dar totul depinde de modul in care va fi suficient de bine pregatit.

Huawei. Inlocuitorul pentru Android ar putea fi motivul pentru care multa lume nu va mai cumpara telefoanele chinezilor, iar asta pentru ca el nu poate oferi aceleasi functii pentru clienti.