Huawei. Este DISPERATA sa COPIEZE Tehnologiile SUA

Huawei. Compania chinezeasca este disperata sa copieze tehnologiile americane, avand angajati care lucreaza non stop pentru a realiza asta.

Huawei disperata

Huawei. Fortata de sanctiunile SUA sa renunte la folosirea unor produse si software dezvoltate de catre companii americane, chinezii au inceput un proces frenetic de a copia ceea ce nu mai pot cumpara in momentul de fata. Conform unor informatii venite din interiorul Huawei, nu mai putin de 10.000 de angajati din cadrul companiei lucreaza 24 de ore din 24 in trei schimburi pentru a copia tehnologiile dezvoltate de catre companiile americane.

Huawei. Vorbim aici atat despre reproducerea software-ului, cat si a componentelor folosite in telefoane, si diverse alte produse electronice vandute de catre chinezi, iar asta desi toate sunt protejate cu brevete de inventie. Chinezii se chinuie, in foarte mare graba, sa afle cum au fost dezvoltate produsele bazate pe tehnologii americane, pentru a le putea fabrica si singuri, si a scapa de dependenta de companiile americane, la care le-a fost taiat accesul.

Huawei. Este DISPERATA sa COPIEZE Tehnologiile SUA

Huawei. Situatia este atat de serioasa incat unii ingineri n-au mai plecat acasa de cateva zile pentru a putea copia cat mai repede tehnologiile americanilor, toti find convinsi ca trebuie sa il “infranga” pe Donald Trump. Mentalitatea inginerilor din cadrul Huawei este una razboinica, demna de un adevarat razboi intre companie si o tara care i-a limitat extrem de mult posibilitatea de a fabrica produse, insa chinezii au resurse subtantiale in spate, plus ajutorul guvernului chinez.

Huawei has assigned as many as 10,000 of its developers to work across three shifts a day in offices in Shanghai, Shenzhen, and Xi’an to try to eliminate the need for American software and circuitry. Engineers in some groups haven’t gone home for several days. This is a war about China having an independent communications technology industry.

Huawei. Realitatea este ca in momentul de fata compania chinezeasca nu prea are altceva de facut decat sa copieze tehnologiile americanilor, dar asta nu ii va permite sa-si vanda produsele in afara chinei. Daca in China nu se respecta proprietatea intelectuala, in tarile occidentale Huawei nu va avea posibilitatea de a-si comercializa telefoanele cu tehnologii copiate de la alte companii, dar chienzii stiu deja foarte bine acest lucru, asa ca probabil lucreaza pe mai multe planuri.

Huawei. Situatia in care se afla in momentul de fata compania ne arata cum poate fi distrus un producator de smartphone-uri de catre o tara care este interesata de cu totul alte lucruri decat mentinerea concurentei.