Huawei. Declaratie OFICIALA despre REDUCEREA Productiei Telefoanelor

Huawei. O prima declaratie oficiala privind marea problema a telefoanelor chinezilor ridica foarte multe semne de intrebare in toata lumea.

Huawei declaratie

Huawei. Saptamana trecuta am aflat in premiera ca productia de telefoane ale companiei chinezesti a fost redusa substantial din cauza problemelor generate de catre sanctiunile impuse in SUA in luna mai. Mai exact, unul dintre partenerii celor de la Huawei au afirmat luna trecuta ca productia de telefoane in fabricile lor a fost substantial redusa, multiple linii de productie fiind inchise, iar de aici lumea a inteles clar ca problemele sunt destul de serioase.

Huawei. Avand in vedere afirmatiile facute de catre partenerii chinezilor, un reprezentant al companiei a afirmat noaptea trecuta ca productia de telefoane nu ar fi fost redusa in vreun fel la partenerii lor. Situatia este una foarte interesanta, deoarece Huawei spune ca nu a redus productia, iar Foxconn spune ca s-a intamplat asta, iar desigur ca adevarul e undeva la mijloc, interesul cel mai mare de a ascunde realitatea fiind de parte companiei din China, nu a Foxconn.

Huawei. Declaratie OFICIALA despre REDUCEREA Productiei Telefoanelor

Huawei. In mod normal, cam orice producator de telefoane isi ajusteaza productia pe la inceputul anului din cauza faptului ca vanzarile se mai reduc, insa in cazul chinezilor lucrurile sunt diferite. Huawei lanseaza noi modele de telefoane cam constant, cu cele premium pregatite pentru primavara, deci reducerea productiei in luna mai nu e tocmai ceva obisnuit, iar cei de la Foxconn cu siguranta nu mint cand spun ca productia s-a schimbat.

Huawei. In contextul tuturor problemelor pe care le are compania in momentul de fata, e normal sa prezinte o imagine cat se poate de buna pentru a arata lumii intregi ca nu e afectata in vreun fel de sanctiunile SUA. Desigur ca nimeni nu stie in ce masura productia celor de la Huawei a fost redusa foart emult, sau daca doar putin, dar daca Foxconn spune ca s-au inchis linii de productie pentru telefoane, e improbabil sa minta.

Huawei. Stim deja ca vanzarile de telefoane pentru companie au scazut cu minim 20% in unele tari din Europa, iar daca din aceasta cauza ar fi redusa si productia, n-ar fi ceva imposibil de imaginat.