Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbari IMPRESIONANTE la Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. O serie de schimbari impresionante vor fi facute pentru ecranul noului model de smartphone, iata cu ce vine nou.

Samsung GALAXY NOTE 10 margini subtiri

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul telefon premium pe care compania Samsung vrea sa-l lanseze pentru clientii sai are parte de cateva noutati impresionante pentru clientii care se pregatesc sa-l cumpere. Astazi vom vorbi doar despre exteriorul si design-ul ecranelor telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10, deoarece sunt pregatite cateva modificari menite sa faca produsele sa iasa in evidenta in comparatie cu ceea ce exista in momentul de fata pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 10. Mai exact, cei de la Samsung vor sa ofere pentru aceasta serie de telefoane cele mai subtiri margini pentru ecrane dintre toate modelele de telefoane pe care le-au avut in seria Note. Puteti vedea in imaginea de mai jos o folie de protectie pentru ecranul telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10, si se observa extrem de usor ca marginile vor fi foarte, foarte subtiri, cu grosime redusa fata de seria lansata anul trecut.

Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbari IMPRESIONANTE la Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10 margini ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. Pe de alta parte, marginile inferioara si superioara nu vor fi la fel de subtiri pentru aceste modele de telefoane, ba din contra, cea inferioara va fi cu 0.2mm mai groasa decat in cazul iPhone XS. Desigur ca fata de seria Note 9 ea va fi mai mica, insa Samsung GALAXY NOTE 10 va avea corectate doar pe jumatate marginile groase pe care le-am tot vazut de-a lungul anilor, chiar si fata de seria S10, ecranul avand marginea inferioara redusa in comparatie cu cea a versiunii Plus.

Samsung GALAXY NOTE 10. Chiar daca va avea o perforatie in ecran, noul model de telefon va avea un raport impresionant intre ecran si marginea panoului frontal, dar nu pentru ambele modele din serie. Se pare ca versiunea standard ar avea marginile ceva mai groase, in timp ce versiunea Pro le va avea mai subtiri, iar asa telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10 vor fi si mai usor de diferentiat de catre oameni.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, noua serie de telefoane urmeaza sa fie lansata in mod oficial in vara acestui an, cel mai probabil prin luna august, deci ramane doar de vazut daca zvonurile se vor adeveni, sau nu.

5 COMENTARII

  1. De ce naiba mai puneți articole asa impresionante despre Samsung dacă ștergeți toate comentariile celor care apreciază asa ceva! Limitați-va la Apple și ce buni sunt ei în toate măcar sa nu ne mai pierdem timpul pe aici cu mesaje care oricum vor fi șterse!

  2. Chiar dacă ar fi asa ce treaba are una cu alta? Ești geana pe IP -uri acum? Parca tu nu aveai acces la ip-uri era treaba de disqis! Ce gargara-ieftina ai moldovene! Scoate de tot comentariul și e totul ok! Asa va kkti pe voi ca este deja penibil! Nu contează nick ul! Dacă comentez la subiect și nu jignesc pe nimeni, dor îmi spun părerea personala care este problema? De ce e spam? Ca nu ling mărul? Dne ce mentalitate aveți! Uninstall direct! Spălați-va cu forumul-“vieții”pe cap!

  3. parca tu erai ala de ai promis ca nu mai intri pe aici,iar acum iar zici uninstall …dar pe ce esti pe windows de iti trebuie uninstall?
    O minciuna de om, oricum e a doua oara cand minti si vei intra aici in continuare pt ca esti dependent