Huawei MATE X. LANSAREA a fost OFICIAL AMANATA

Huawei MATE X. Lansarea telefonului pliabil a fost in mod oficial amanta de catre compania Huawei, iata cand a fost programata pentru noul produs.

Huawei MATE X lansare amanata oficial

Huawei MATE X. Lansarea primului telefon pliabil al companiei chinezesti a fost in mod oficial amanata, vina fiind aruncata pe cei de la Samsung, care au fost aproape de a lansa un smartphone cu probleme foarte mari. Mai jos puteti vedea un clip video in care un Huawei MATE X face un test 5G si arata ca poate sustine viteze de pana la 1 Gbps pentru clienti, insa din pacate el nu va ajunge prea curand la cei interesati sa il cumpere.

Huawei MATE X. Chinezii au afirmat ca nu vor sa lanseze pe piata un produs care sa aiba grave defecte de fabricatie, care le-ar putea strica reputatia, asa ca au decis sa amane lansarea din iunie pentru septembrie. La o prima vedere, decizia luata pentru Huawei MATE X pare a fi una foarte buna, insa in realitate totul este mascat de catre cei de la Huawei, cu vina aruncata pe Samsung, realitatea fiind cu mult diferita fata de ceea ce dau ei de inteles.

Huawei MATE X. LANSAREA a fost OFICIAL AMANATA

Huawei MATE X. In momentul de fata cei de la Huawei n-au reusit sa clarifice cu Google daca pot lansa telefonul cu Android, sau nu, insa e 100% sigur ca situatia e mai complicata decat pare. Separat de Android, Huawei MATE X foloseste multe componente de la diversi producatori americani, iar deocamdata nu se stie daca ele pot fi folosite fara sa incalte sanctiunile impuse de catre SUA impotriva Huawei, asa ca amanarea a fost lansata pentru septembrie.

“Huawei’s spokesperson said the company was more “cautious” after Samsung’s foldable device, the Galaxy Fold, began to break when tested by reviewers in April. We don’t want to launch a product to destroy our reputation.”

Huawei MATE X. Desigur ca s-ar putea sa asistam la o noua amanare in septembrie, iar asta pentru ca daca sanctiunile nu sunt anulate, chinezii nu au cum sa-si lanseze telefonul pe piata. Cele trei luni vor fi cu siguranta folosite de catre Huawei pentru a incerca sa ridice macar partial sanctiunile impuse de catre SUA, pentru ca Huawei MATE X, si alte modele de telefoane, sa fie lansate pentru fanii care le asteapta.

Huawei MATE X. Acestea fiind spuse, iata ca mai avem de asteptat pana cand va incepe in mod oficial revolutia telefoanelor pliabile, si deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cat de mult.