O Tesla Model 3 se Conduce Singura pe Autostrada cu Soferul ADORMIT la Volan (VIDEO)

Tesla Model 3 conduce singura autostrada

Tesla Model 3, si restul modelelor companiei, este capabila sa se conduca singura chiar daca soferul nu prea e atent la ce se intampla in jur, sau chiar daca doarme. Daca nu ma insel, masinile celor de la Tesla sunt singurele care pot face asta cand soferii dorm, iar astazi avem o noua dovada a faptului ca ne indreptam spre un viitor cu masini complet autonome.

In clip veti vedea o Tesla Model 3 care merge singura pe o autostrada din zona San Francisco, cu un sofer care doarme linistit la volan, fara vreo grija ca s-ar putea intampla un accident. Masina Tesla Model 3 merge linistita pe banda ei, accelereaza, franeaza, ca si cum soferul ar controla-o, dar in realitate el viseaza la altceva.

Tesla Model 3 are un sistem foarte avansat de ghidare autonoma, care poate prelua controlul total asupra masinii daca soferul doreste asta, si multi o fac foarte des. In SUA au aparut multe clipuri cu soferi de masini Tesla care au fost surprinsi dormind la volan in timp ce masinile mergeau pe autostrada, iar lucrurile nu se vor schimba prea curand.