Windows. Microsoft Ofera Noul Edge Bazat pe Google Chrome

Windows. Microsoft a anuntat astazi ca va incepe sa extinda disponibilitatea noului browser Edge bazat pe Google Chrome, iata cine il poate folosi.

windows edge

Windows. Dupa cateva luni de dezvoltare compania Microsoft a inceput sa le ofere si mai multor utilizatori din lumea intreaga noul browser Edge bazat pe Google Chrome, acesta aducand imbunatatiri foarte mari. Vorbim despre un nou browser Edge care este facut in baza platformei Chromium creata impreuna cu Google Chrome, iar desi de cateva saptamani e oferit pentru Windows 10 si macOS, incepand de astazi cei cu Windows 7 si Windows 8 il pot folosi deasemenea.

Windows. Pentru aceste doua versiuni ale sistemului de operare browserul este oferit tot in versiune beta, si tot cu actualizari saptamanale, asa ca baza de utilizatori care-l testeaza este serios extinsa. Interesant este ca Microsoft extinde compatibilitatea browserului Edge cu versiunile Windows inainte de a opri complet suportul pentru Windows 7, deci vrea totusi sa le permita utilizatorilor sa foloseasca acest software nou, si mult mai bun decat cel pe care l-a creat initial.

Windows. Microsoft Ofera Noul Edge Bazat pe Google Chrome

Windows. Deocamdata testarea in versiune beta pentru sistemul de operare este foarte restransa, compania Microsoft evitand sa le permita prea multor utilizatori sa-i foloseasca pentru ca browserul Edge inca are probleme mari. Cei care au inceput sa testeze Edge bazat pe Google Chrome in Windows spun ca exista foarte multe puncte similare intre cele doua browsere, dar si ca Microsoft mai are foarte multe de schimbat pentru a-l face bun.

“You will find the experience and feature set on previous versions of Windows to be largely the same as on Windows 10, including forthcoming support for Internet Explorer mode for our enterprise customers.”

Windows. Pentru aceasta versiune a Edge va fi inclusiv inclusiv un mod speciala Internet Explorer, care este oferit pentru companiile ce utilizeaza sistemele de operare ale companiei Microsoft. Separat de asta, o noua functie numita Collections va fi implementata de catre Microsoft pentru acst nou browser Edge dedicat platformei Windows, aceasta permitand colectarea mai usoara in notite de texte, imagini, sau alte informatii de pe internet.

Windows. Cei interesati sa testeze browserul trebuie sa se inscrie in programul prin care compania Microsoft ofera acces la versiunile inca nelansate a programelor sale.