Nintendo Switch Mini apare in Imagini, te face sa UITI de iPod Touch

Nintendo Switch Mini imagine

Nintendo Switch Mini a aparut astazi in primele imagini, noua mini consola pentru jocuri de la compania japoneza fiind alternativa cea mai buna pentru iPod Touch. Da, vorbim despre dispozitive destul de diferite, insa Apple are iPod Touch ca alternativa la Nintendo Switch, sau alte console mici, iar Nintendo Switch Mini vine sa-l atace acum.

Nintendo Switch Mini carcasa

Nintendo Switch Mini a aparut in imagini publicate de catre un producator de accesorii pentru consolele japonezilor, iar asa avem ocazia cu totii de a vedea cum arata. Nintendo Switch Mini va ramane fara joy-con-urile care au facut Nintendo Switch atat de popular, dar vorbim si despre un dispozitiv care are dimensiuni mai mici.

Nintendo Switch Mini foto

Nintendo Switch Mini are un design care seamana destul de bine cu cel al Nintendo 2DS, insa per total vorbim despre un produs nou si foarte interesant de la producator. Pana acum n-au aparut informatii despre specificatiile Nintendo Switch Mini, sau despre pretul pe care ar urma sa il aiba produsul, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu el.