Huawei. AVERTISMENT DEZASTRUOS facut pentru Sistemul Android

Huawei. Un avertisment dezastruos a fost facut pentru sistemul de operare Android, iata ce a spus fondatorul companiei chinezesti pentru compania Google.

Huawei dezastruos

Huawei. Un anunt dezastruos este facut pentru sistemul de operare Android, iar avertismentul trebuie luat foarte in serios, deoarece vorbim despre o problema extrem de mare la nivel global. Conform fondatorului companiei Huawei, Ren Zhengfei, daca Google va decide sa blocheze Android pe telefoanele chinezilor, risca sa piarta intre 700 si 800 de milioane de utilizatori la nivel global, ceea ce ar reprezenta o lovitura foarte dura pe care cei din Mountain View ar suferi-o.

Huawei. Recent compania chinezeasca se lauda in fata dezvoltatorilor invitati sa faca aplicatii pentru AppGallery, ca are cam 250 – 300 de milioane de utilizatori care-i folosesc telfeoanele in viata de zi cu zi la nivel global. De la aceste cifre si pana la 700 – 800 de milioane este o diferenta extrem de mare, si nimeni nu intelege de unde a scos Huawei aceste informatii, asa ca e posibil ca fondatorul companiei sa distribuie putin fake news, sau poate ca se bazeaza pe alte cifre.

Huawei. Anuntul DEZASTRUOS facut pentru Sistemul Android

Huawei. Fondatorul companiei nu spune daca pierderea ar fi suferita imediat, sau in cativa ani, pentru ca daca s-ar referi la o perioada mai lunga de timp, atunci in mod clar are perfecta dreptate, chinezii urcand pe locul 2 in topul producatorilor de telefoane. Totusi, pentru a ajunge la un asemenea numar de utilizatori activi la nivel global, e nevoie de foarte multe vanzari inregistrate de catre Huawei, iar deocamdata compania inregistreaza doar scaderi de 40% ale vanzarilor.

“”Huawei and Google will always be on the same line of interest, and if we don’t load Google’s system, Google will lose 700-800 million users in the future,” Zhengfei said.”

Huawei. Realitatea este ca Google nu are nimic de castiga daca nu le mai permite chinezilor sa implementeze Android in propriile telefoane, si daca ei vor lansa Hongmeng, atunci lucrurile devin mai complicate pentru americani. In aceasta idee, Huawei are o pozitie puternica in colaborarea cu Google, dar cei din Mountain View nu prea par sa il poata face pe Donald Trump sa inteleaga ca solutia in aceasta disputa nu e extinderea sanctiunilor.

Huawei. In momentul de fata chinezii sufera, dar e foarte, foarte probabil ca lucrurile sa se schimbe serios in bine pentru ei in urmatoarele luni de zile, asa ca ramane de vazut cum va evolua situatia.