Huawei. Vestea PROASTA Anuntata pentru TOTI Clientii Astazi

Huawei. O veste foarte proasta a fost anuntata astazi pentru toti clientii companiei chinezesti, iata ce mara pacaleala a fost facuta in cursul weekend-ului.

Huawei restrictii

Huawei. Dupa ce in weekend o serie de vesti grozave au venit pentru compania chinezeasca si produsele sale, iata ca astazi lucrurile incep sa mearga intr-o cu totul alta directie, iar vestile bune se transforma in vesti proaste. Mai exact, desi Donald Trump a spus ca Huawei va putea cumpara software si hardware de la companiile americane, se pare ca in realitate chinezii nu vor avea o viata cu mult mai usoara decat pana acum.

Huawei. Consilierul economic al lui Donald Trump a afirmat astazi ca desi in weekend presedintele SUA a spus ca sanctiunile impotriva chinezilor vor fi anulate, cel putin partial, azi aflam ca situatia sta mai prost. Huawei va putea sa cumpere intr-adevar ceva mai multe produse de la companiile americane, insa doar cele disponibile la scara larga, si care nu pun in pericol siguranta nationala a SUA, deci nu se vor schimba prea multe.

Huawei. Vestea PROASTA Anuntata pentru TOTI Clientii Astazi

Huawei. E posibil ca licentele pentru Android sa faca parte din lista tehnologiilor pe care chinezii le pot cumpara de la companiile americane, iar asta ar fi exact ceea ce isi doreau ei. E posibil ca Huawei sa gaseasca alternative pentru multe dintre componentele pe care le cumpara din SUA pentru produsele sale, insa pentru sistemul de operare al Google e mult mai greu de gasit o solutie inlocuitoare, dar asta stiati deja.

“President Donald Trump’s decision to allow expanded sales of U.S. technology supplies to Chinese telecommunications giant Huawei will only apply to products widely available around the world, and leave the most sensitive equipment off limits. All that is going to happen is Commerce will grant some additional licenses where there is a general availability.”

Huawei. Desi foarte multa lume a crescut ca Donald Trump s-a razgandit si ca acum chinezii nu mai sunt o amenintare pentru securitatea nationala a SUA, ei bine, iata ca situatia nu sta tocmai chiar asa. Huawei va putea sa cumpere din SUA produse care sunt disponibile si in alte tari de la alte companii, dar separat de asta, se pare ca restrictiile vor ramane in continuare in vigoare, ceea ce nu va face munca mai usoara.

Huawei. Acestea fiind spuse, iata ca vestile bune nu sunt tocmai chiar atat de grozave precum sperau fanii companiei, dar macar faptul ca Android va fi licentiat e ceva de laudat.