Bucuresti a Devenit PRIMUL Oras 5G din Romania, dar FARA Rost

Bucuresti a devenit primul oras 5G din Romania, insa din pacate totul este fara rost in momentul de fata pentru clientii dornici sa foloseasca tehnologia.

0
Bucuresti 5g
Bucuresti a Devenit PRIMUL Oras 5G din Romania, dar FARA Rost

Bucuresti, capitala Romaniei, este primul oras 5G din Romania, si nu de azi, de ieri, ci de mai bine de o luna, insa din pacate fara rost pentru oamenii care vor sa testeze tehnologia atat de promovata la nivel global. Vodafone si Digi Mobil au lansat retele 5G pana in momentul de fata in Romania, insa din pacate niciunul nu are in magazine telefoane 5G care sa permita folosirea retelelor in Bucuresti, deocamdata.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Bucuresti are retele 5G active la Vodafone si Digi Mobil in Centrul Vechi, zona Pipera, si probabil cel putin inca o zona, dar va avea mult mai multe locatii din care ele vor putea fi accesate. Atat Vodafone, cat si Digi Mobil, permit in momentul de fata comandarea de telefoane 5G care sa permita folosirea retelelor din Bucuresti, insa din pacate ele nu sunt livrate imediat, ci din 10 iulie la RCS & RDS, si la date ulterioare la Vodafone.

Bucuresti a Devenit PRIMUL Oras 5G din Romania, dar FARA Rost

Bucuresti a intrat de la inceputul acestui an intr-o lista selecta de orase din intreaga lume care au retele 5G disponibile, insa deocamdata beneficiile acestei tehnologii nu sunt resimtite de catre clienti. Chiar si dupa ce vor ajunge primele telefoane la clienti, avand in vedere zonele foarte restranse din Bucuresti in care sunt active primele retele 5G acum, cei care au acces la tehnologie se vor bucura de ea intr-o forma foarte limitata.

Bucuresti a fost ales ca locatie pentru instalarea primelor statii 5G comerciale pentru ca aici au sediile toti operatorii de telefonie mobila, companiile care furnizeaza echipamentele 5G, si e o densitate foarte mare de populatie. Tot in Bucuresti sunt si cei mai multi oameni dispusi sa testeze 5G, dar si cei mai multi oameni dispusi sa cheltuie bani pe tehnologii imature, deci alegerea e cat se poate de logica.

Bucuresti va fi si in 2020 orasul cu acoperirea 5G cea mai mare, raportata la populatia care locuiste in el, insa incepand din iulie vor exista si alte orase din Romania care vor avea retele active.