Huawei: Anuntul CRITIC privind Android si TOATE Telefoanele

Huawei este in centrul unui anunt critic pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare Android, iata tot ce trebuie sa stie acestia chiar acum.

huawei android lansare

Huawei nu trece prin cea mai buna perioada din existenta sa, insa acest lucru n-ar trebui sa va mire din moment ce SUA a decis sa impuna sanctiuni foarte dure impotriva companiei chinezesti, ele avand un impact devastator. In ciuda tuturor problemelor existente in momentul de fata pentru Huawei, Donald Trump va ridica unele sanctiuni impuse impotriva ei, dar nu chiar tot ceea ce isi imagineaza lumea, sau unii dintre cei din cadrul companiei.

Huawei va putea sa cumpere de la companiile americane produse care sunt vandute la scara larga si pentru alte companii, sau persoane, deci nu acele tehnologii private, vandute doar unui numar foarte redus de clienti. In randul acestora nu intra si Android, sistemul de operare dezvoltat de catre Google, si folosit de catre oricine vrea sa lanseze un terminal mobil, sau doar sa testeze ceva, iar Huawei are aici parte de cea mai buna veste posibila.

Huawei: Anuntul CRITIC privind Android si TOATE Telefoanele

Huawei va putea sa foloseasca Android in telefoanele sale, aceasta fiind cea mai importanta schimbare pe care Donald Trump o face pentru a le oferi chinezilor posibilitatea de a isi vinde in continuare produsele. In ciuda faptului ca unele componente si tehnologii vandute de catre companii din SUA nu vor putea fi folosite de catre Huawei, cel putin Android, sau chiar procesoarele ARM, vor putea fi utilizate de catre chinezi pentru produsele lor.

Huawei  are practic deblocata activitatea prin aceasta schimbare de atitutine pe care Donald Trump a avut-o in urma unor discutii pe care le-a purtat cu presedintele chinez Xi Jinping in cursul weekend-ului trecut. Multumita acestei noi atitudini a Casei Albe, Huawei va deveni din nou un “ghimpe in coastele” celor de la Apple si Samsung, iar pierderile suferite in vanzarile globale vor deveni doar o trista amintire si nimic mai mult.

Huawei are parte de un ajutor foarte important de la guvernul chinez, altfel n-ar fi reusit sa isi rezolve problemele pe care le are in SUA, astfel ca ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarele luni.