Birourile Facebook EVACUATE! ALERTA de ATAC cu Gaz SARIN

facebook gaz sarin

Birourile Facebook din Menlo Park, SUA, au fost evacuate noaptea trecuta dupa ce in departamentul de coletarie a fost detectata posibila prezenta de gaz sarin. In caz ca nu stiti, gazul sarin este letal, iar pentru ca Facebook stie ca lumea nu o iubeste chiar atat de mult, in zona in care ajunge corespondenta, exista senzori care detecteaza diverse gaze letale.

Facebook a confirmat faptul ca o serie de cladiri din campusul din Menlo Park au fost evacuate in urma acestei alerte, zona in care ajunge corespondenta fiind in carantina. Nu se stie foarte clar daca gazul detectat de catre senzori este intr-adevar sarin, dar toate masurile de securitate au fost luate de catre compania americana.

Facebook spune ca trei dintre cladirile evacuate au fost verificate si nu contin gaz sarin, iar angajatii care au fost in zona unde ajunge corespondenta nu prezinta simptomele inhalarii sale. Facebook nu a avut vreodata incidente atat de periculoase, insa iata ca exista si oameni care nu le vor binele celor din Menlo Park.

“Emergency hazmat crews are at a Facebook mailing facility in Menlo Park, California, after a machine alerted employees Monday that a package might contain sarin. No employees were ever exposed to the substance, the Menlo Park Fire District said. Initially, four buildings were evacuated, “and then three of them were deemed safe for repopulation,””