Vodafone. Anuntul EXTREM de IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Vodafone. Astazi operatorul de telefonie mobila a obtinut o realizare extrem de importanta, care vine ca un anunt maor pentru toti clientii din Romania.

Vodafone instanta

Vodafone. Operatorul de telefonie mobila a obtinut saptamana aceasta o victorie extrem de importanta intr-o batalie pe care o duce cu ANPC, iar ea afecteaza toti clientii din Romania, deci trebuie sa stiti ce se intampla. Mai exact, ANPC a atacat in instanta decizia celor de la Vodafone de a majora preturile abonamentelor din Romania in urma adoptarii OUG 114/2018, autoritatile primind plangeri din partea clientilor in urma acestei decizii.

Vodafone. Operatorul a decis in aprilie ca din mai va creste cu 1 euro abonamentele clientilor din Romania, iar ANPC a considerat ca aceasta modificare este una abuziva, asa ca a decis sa impuna incetarea aplicarii cresterii. ANPC a aplicat deasemenea si o amenda in valoare de 70.000 de LEI impotriva celor de la Vodafone, iar desigur ca operatorul a decis sa atace decizia autoritatilor in instanta, si a obtinut o prima victorie acum.

Vodafone. Anuntul EXTREM de IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Vodafone. Mai exact, in prima instanta operatorul a obtinut suspendarea deciziei ANPC de a fi blocata majorarea preturilor, iar amenda ar urma deasemenea sa dispara daca va fi castigat acest proces. Decizia data de instanta nu este una definitiva, pentru ea putand fi formulat recurs de catre avocatii ANPC in 5 zile de la comunicare, iar Vodafone va trebui sa se apere in continuare in instanta pentru a putea creste preturile pentru milioane de clienti.

“Admite cererea de chemare în judecată. Suspendă executarea Ordinului Președintelui ANPC nr. 166/02.05.2019 până la soluționarea instanței de fond. Executorie de drept. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.”

Vodafone. Daca va fi mentinuta decizia si dupa recurs, atunci operatorul va putea sa ceara mai multi bani de la clienti pentru a acoperi schimbarile pe care OUG 114/2018 le aduce, si care ii genereaza costuri de functionare mai mari. Vodafone nu este singurul operator care a majorat preturile serviciilor in urma adoptarii OUG 114/2018, insa a facut una dintre cele mai mari cresteri, si pan acum a fost singurul sanctionat, care a avut si initiativa blocata.

Vodafone. In mod complet surprinzator, acesta a fost singurul operator care a fost sanctionat si a avut cresterile blocate de catre autoritati, restul scapand fara vreo interventie din partea autoritatilor.