Samsung GALAXY S11. Schimbarea URIASA pentru Noua Camera

Samsung GALAXY S11. O schimbare uriasa pentru noua camera cvadrula, si noua camera frontala, a fost dezvaluita, iata ce modificari substantiale sunt facute.

Samsung GALAXY S11 camera tof

Samsung GALAXY S11. Telefonul pe care atat de multa lume il asteapta cu nerabdare urmeaza sa vina si cu noutati care vor face ca aceasta asteptare sa merite intr-adevar, iar fanii vor avea cu siguranta de ce sa laude Samsung. Mai exact, se pare ca in Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie inclusi nu unul, ci doi senzori de imagine ToF, pentru adancime, asa cum se va intampla inclusiv in Samsung GALAXY Note 10, chiar de luna viitoare.

Samsung GALAXY S11. Unul dintre senzorii de imagine ToF va fi montat in camera principala, care va fi cvadrula la toate modelele, iar al doilea va fi montat in camera frontala, ambii urmand a imbunatati inregistrarea pozelor. Samsung GALAXY S11 va avea practic posibilitatea de a face poze cu efect de adancime, bokeh, indiferent daca este folosita camera principala, sau cea frontala, pentru inregistrarea lor, alte telefoane urmand a oferi asta deasemenea.

Samsung GALAXY S11. Schimbarea URIASA pentru Noua Camera

Samsung GALAXY S11. 2020 va fi anul in care senzorii ToF vor ajunge in cam toate modelele de telefoane mobile, iar moda pe care a pornit-o Apple cu pozele de tip bokeh a “prins” la tot mai multi producatori. Unii dintre ei fac aceste efecte acum folosind camere telephoto, sau doar software, insa Samsung GALAXY S11, si Note 10, vor avea senzori dedicati pentru a oferi o calitate mult mai buna pentru aplicarea acestui efect pentru poze.

Samsung GALAXY S11. E foarte posibil ca si Huawei Mate 30 Pro sa aduca aceasta schimbare pentru camere, sau poate Huawei P40 PRO, deci Samsung nu va avea un avantaj pentru o perioada foarte lunga de timp. Samsung GALAXY S11 va fi doar unul dintre telefoanele de inceput de an 2020 care vor avea o asemenea camera implementata, astfel ca mai toti utilizatorii vor putea sa foloseasca aceste tehnologii in propriile telefoane.

Samsung GALAXY S11. Chiar daca fata de alti producatori de telefoane Android avantajul implementarii nu va fi foarte mare, fata de iPhone 11 coreenii vor avea un avantaj cel putin pana in toamna anului 2020, daca nu chiar mai tarziu.