Samsung GALAXY S11 are o PROBLEMA MARE Incepand de Astazi

Samsung GALAXY S11 are o problema mare incepand de astazi, viitorul telefon al companiei coreene urmand a fi intr-o situatie foarte dificila la lansare.

Samsung GALAXY S11 huawei

Samsung GALAXY S11 are o foarte mare problema incepand de astazi, viitorul telefon pe care Samsung il va lansa pe piata fiind asteptat de multa lume, dar nu va avea o “viata usoara” dupa ce va fi anuntat in mod oficial. Mai exact, v-am spus astazi ca Huawei are anulate sanctiunile impuse de catre SUA, iar pentru Samsung GALAXY S11 asta inseamna ca unul dintre principalii competitori nu va mai avea activitatea afectata pentru viitoarele telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea un concurent foarte serios in Huawei MATE 30 PRO, care va fi lansat anul acesta, iar daca Huawei va putea folosi Android si tehnologiile obisnuite, atunci problema este una foarte mare. Samsung GALAXY S11 va trebui sa vina cu inovatii foarte mari pentru a depasi Huawei MATE 30 PRO, care pentru inceput are anuntat un nou tip de ecran OLED cu rata de refresh de 90Hz, ceva extrem de important pentru functionalitate.

Samsung GALAXY S11 are o PROBLEMA MARE Incepand de Astazi

Samsung GALAXY S11 are nevoie de un ecran de acest gen, dar si de un sistem de incarcare rapida mult mai performant decat cel de 45W asteptat pentru noile modele de telefoane, iar asta pentru ca Huawei va avea ceva mai performant. Deasemenea, e nevoie si de o camera mult mai buna pentru Samsung GALAXY S11 decat cea din actuala serie, una quad, altfel Huawei MATE 30 PRO va sterge pe jos cu telefonul celor de la Samsung, asa cum a facut cu alte modele.

Samsung GALAXY S11 nu are probleme doar cu cei de la Huawei, ci si cu iPhone 11, deoarece Apple are pregatit un nou procesor performant care ar trebui sa ingenuncheze chiar si acest viitor model de telefon al coreenilor. Apple ar putea avea si alte noutati majore pe partea de software care ar putea pune iPhone 11 in fata Samsung GALAXY S11, asa cum s-a intamplat in trecut cu modelele anterioare de telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea parte de o lansare intr-o perioada in care piata smartphone va fi dominata de catre Huawei si Apple, asa ca are nevoie de upgrade-uri foarte importante.