Huawei P40 PRO. Primul MARE SECRET DIN Telefon

Huawei P40 PRO. Primul mare secret al viitorului model de smartphone a fost dezvaluit in premiera, iata ce urmeaza sa aduca nou pentru clienti.

Huawei P40 PRO hongmeng

Huawei P40 PRO. Primul mare secret din telefon a fost dezvaluit astazi pentru lumea intreaga, iar asta pentru ca in acest moment chinezii incearca sa isi pregateasca viitorul diviziei de smartphone-uri. Mai exact, Huawei P40 PRO ar urma sa fie primul model de smartphone al celor din China in care ar urma sa fie integrat sistemul de operare HongMeng, Huawei OS, Ark OS, sau cum se va nu acest software testat si de alti producatori chinezi, in afara Chinei.

Huawei P40 PRO. In baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca noul sistem de operare va fi integrat in 2019 in produsele vandute in China, iar abia de anul 2020 va ajunge si in afara acestei tari. Huawei P40 PRO ar urma sa fie primul model de smartphone al chinezilor care va avea noul sistem de operare disponibil si pentru clientii din Occident, ceea ce ar fi intr-un final o lovitura foarte dura pentru cei de la Google, si Android.

Huawei P40 PRO. Primul MARE SECRET DIN Telefon

Huawei P40 PRO. Deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la specificatiile viitorului model de smartphone, sau cu privire la design-ul pe care acesta urmeaza sa il aiba pregatit de catre chinezi. In ciuda acestui lucru, este de asteptat ca Huawei P40 PRO sa vina cu cel putin o camera mai buna, iar aici am putea avea parte de o noua crestere a numarului senzorilor de imagine, cam asa cum s-a intamplat in ultimii 2 ani pentru telefoanele companiei.

Huawei has been accelerating the launch of HongMeng OS as part of its broader effort amid a US government crackdown. Google partly blocked its Android system from Huawei following the US government’s export control order. Some industry analysts believe that the upcoming Huawei P40 will be equipped with the HongMeng OS.

Huawei P40 PRO. Daca aceasta serie de telefoane va veni intr-adevar fara Android, atunci va avea cu siguranta nevoie de o serie de functii cu adevarat speciale pentru a putea atrage clientii dependenti de sistemul de operare al Google. Huawei P40 PRO fara Android va fi extraordinar de greu de vandut de catre chinezi ca o alternativa pentru telefoanele concurente, dar daca si Xiaomi, OPPO, Vivo, vor alege sa-l foloseasca, atunci HongMeng va avea sanse de succes.

Huawei P40 PRO. Dupa cum probabil va imaginati deja, acest model de telefon ar urma sa fie pus in vanzare undeva in primavara acestui an, dar vom afla foarte multe detalii despre el prin toamna si iarna.

1 COMENTARIU