iPhone 11. Iata cat de GROASA e Noua Camera Tripla a Apple

iPhone 11. Astazi avem ocazia de a vedea cat de groasa este noua camera tripla pregatita de catre compania Apple pentru noile modele de telefoane.

iPhone 11 camera tripla groasa apple

iPhone 11. O noua camera tripla va fi implementata de catre compania Apple pentru telefoanele ce vor fi lansate in lumea intreaga, iar informatiile cu privire la ele continua sa apara. Astazi vorbim despre noi detalii privind specificatiile dimensiunilor camerei triple pentru iPhone 11, cei de la Apple urmand a crea un ansabmlu patrat in care vor include trei senzori de imagine, insa din pacate aspectul total nu este chiar atat de frumos, asa cum ne-a obisnuit Apple in trecut.

iPhone 11. Multumita unui producator de accesorii pentru telefoanele Apple, astazi avem ocazia de a vedea ca noua camera tripla pregatita pentru telefon urmeaza sa aiba o grosime de 2.1mm, cam mult pentru anul 2019. Producatorii de carcase pentru iPhone 11 au dezvaluit faptul ca au fost nevoiti sa creasca grosimea carcaselor in jurul noii camere triple pentru a tine pasul cu schimbarea facuta de Apple si a oferi protectie completa pentru telefoane.

iPhone 11. Iata cat de GROASA e Noua Camera Tripla a Apple

iPhone 11 camera tripla groasa dimensiuni ghostek

iPhone 11. Aceasta crestere pentru grosimea telefonului a fost dezvaluita deja de catre unele zvonuri aparute in ultimele saptamani, deci nu vorbim despre ceva complet nou, Apple nereusind sa introduca total camera in carcasa. Problema aceasta nu exista doar la iPhone 11, ci si la alte modele premium de telefoane de la alti producatori, asa ca din pacate atat timp cat nu exista la concurenta ceva bun si diferit, nu vom vedea si la Apple.

iPhone 11. Separat de camera mai groasa, noul telefon va avea acel senzor de imagine wide-angle in plus, un nou procesor inclus intr-un chip A13 care va aduce si memorii RAM mai performante, dar nu neaparat o cantitate mai mare. iPhone 11 va avea deasemenea si noi medii de stocare mai performante, posibile baterii de capacitate mai mare, insa separat de acestea, nu se cunosc prea multe despre schimbarile hardware.

iPhone 11. Prezentarea noului model de telefon va avea loc in luna septembrie, mai mult ca sigur in prima parte a ei, in timp ce lansarea va avea loc in a doua parte a lunii.