Huawei. NOI PROBLEME GRAVE Descoperite in Produsele sale

Huawei. Noi probleme grave de securitate au fost descoperite in unele dintre produsele companiei chinezesti, iata care au fost afectate de catre ele.

Huawei vulnerabilitati online

Huawei. Mergand din scandal in scandal, compania chinezeasca are astazi parte de noi dezvaluiri privind problemele pe care le au produsele pe care le vinde in lumea intreaga in momentul de fata. Mai exact, o companie specializata in securitatea informatica a afirmat ca a descoperit vulnerabilitati critice in infrastructura companiei Huawei, dar si in aplicatiile sale web, care ar fi putut afecta serios activitatea companiei daca erau exploatate de hackeri.

Huawei. Vulnerabilitatile ar fi blocat multe dintre serviciile online ale companiei chinezesti daca ar fi fost exploatate de catre hackeri, si chinezii au fost anuntati in legatura cu existenta lor, dar nu se stie daca le-au inchis. Totusi, vulnerabilitatile critice le-ar fi permis hackerilor sa faca cam orice in infrastructura online a unor servici ale Huawei, inclusiv sa ruleze cod nesemnat, iar de aici vorbim despre control total asupra datelor si nu numai.

Huawei. NOI PROBLEME GRAVE Descoperite in Produsele sale

Huawei. Nu se stie in ce masura au fost, sau nu, exploatate serviciile companiei chinezesti pana in prezent din cauza acestor vulnerabilitati, insa simpla lor prezenta in sistemel companiei este o problema uriasa de securitate. Huawei nu a spus absolut nimic in legatura cu aceste dezvaluire, insa compania care a descoperit vulnerabilitatile sustine ca a colaborat cu inginerii chinezilor pentru a le spune unde anume sunt problemele lor.

“Swascan, the Cyber Security Firm that thanks to its Research Team had already been able to unravel the vulnerabilities of Adobe, Microsoft and Lenovo recently brought to light some critical issues of Huawei’s web applications, the giant specialized in the production of systems and solutions for networks and telecommunications. Through careful work, Swascan experts have identified a number of critical issues within Huawei’s infrastructure and web applications. The resulting Responsible Vulnerability Disclosure revealed a few vulnerabilities ranked as critical that, if exploited by Malicious Attackers or Cybercriminals, could have impacted business continuity, user’s data and information security and the regular operation of their services.”

Huawei. Existenta acestor probleme nu ar trebui sa mire pe absolut nimeni, iar asta deoarece vorbim despre foarte multe acuzatii care au venit pana acum impotriva companiei, si care incep sa fie exemplificate acum. Cei de la Huawei s-au aparat intotdeauna impotriva acuzatiilor care le-au fost aduse, insa de fiecare data cand apare cate o dezvaluire de acest gen ni se arata ca lucrurile nu sunt chiar atat de bune precum par, cel putin pentru ei.

Huawei. Acum ca sa fim si mai corecti, probleme exista si la alte companii, insa nu chiar atat de des se descopera vulnerabilitati critice care sa poata bloca activitatea serviciilor online ale unor companii majore.