Mozilla Publica o Lista de Extensii Recomandate pentru Firefox

Mozilla vrea sa-i ajute pe utilizatorii Firefox sa descopere cele mai bune extensii pe care le pot folosi cu browserul lor, asa ca a creat o lista speciala in care le mentioneaza. Mozilla a creat aceasta lista cu recomandari de extensii pentru Firefox pentru a ii ajuta pe oameni sa foloseasca add-ons sigure, dar si utile.

Mozilla are lista disponibila in sectiunea Get Add-ons din managerul pentru add-ons a Firefox, iar de acolo utilizatorii pot ajunge rapid la instalarea oricarei extensii dorite. Compania ofera inclusiv posibilitatea de a raporta extensiile care nu fac ceea ce spun, sau genereaza diverse alte probleme de functionare in utilizarea obisnuita.

Ideea celor de la Mozilla este una foarte buna, iar asta pentru ca ii ajuta pe utilizatori sa descopere doar extensii care merita intr-adevar instalate, si sunt 100% sigure. Noua functionalitate a Firefox este disponibila chiar din cea mai recenta actualizare pentru sistemul de operare, deci va puteti folosi de ea imediat.

“Firefox Recommended Extensions and more: We curated a list of recommended extensions that have been thoroughly reviewed for security, usability and usefulness. You can find the list on the “Get Add-ons” page in the Firefox Add-ons Manager (about:addons). Plus we are making it even easier to report any bad extensions you come across. You can do this directly through your Firefox Add-ons Manager to ensure others’ safety. This new feature is part of the larger effort to make the add-ons ecosystem safer.”