Clientii Samsung GALAXY NOTE 10 au parte de o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat de catre compania Samsung cu o schimbare extrem de buna, dar care este implementata foarte prost, in stilul Apple.

Samsung GALAXY NOTE 10 incarcator

Samsung GALAXY NOTE 10 este pregatit pentru lansare in momentul de fata, si exista foarte multi oameni care asteapta cu nerabdare sa cumpere noul model de telefon, insa din pacate vor avea parte de o mare dezamagire. Mai exact, pentru Samsung GALAXY NOTE 10 compania Samsung aplica o tactica pe care a invatat-o de la Apple, si nu este chiar una pe care companiile ar trebui sa o preia una de la cealalta, deoarece pun clientii pe plan secund.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu un nou sistem de incarcare rapida la 45W, o crestere mai mult decat dubla fata de ceea ce ofera modelul anterior, insa nu toata lumea se va putea bucura de asta. Incarcatorul care va fi inclus in pachetul Samsung GALAXY NOTE 10 va permite incarcarea la doar 25W deci la aproape jumatate fata de potentialul real al telefonului, ceea ce va lasa multa lume cu un gust amar dupa achizitie.

Clientii Samsung GALAXY NOTE 10 au parte de o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea aplicata o tactica pe care Apple o foloseste cu telefoanele iPhone de vreo 2 ani de zile, acestea avand in cutie incarcatoare de 5W, desi incarcarea rapida se poate face la 18W. Samsung va vinde separat incarcatoare capabile sa ofere incarcarea rapida la 45W, asa cum Apple le vinde separat pe ale sale USB-C, iar asa Samsung GALAXY NOTE 10 are o schimbare foarte buna implementata foarte prost.

Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea in cutia sa un incarcator capabil sa faca incarcarea la capacitatea maxima a telefonului desi Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, le ofera asta clientilor chiar de la achizitie. De ce pentru Samsung GALAXY NOTE 10 nu este facut acest lucru nu stie nimeni deocamdata, insa poate ca Samsung va oferi si o explicatie relativ plauzibila pentru aceasta decizie.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in mod oficial pe data de 7 august, insa lansarea telefonului ar fi programata sa aiba loc la o data ulterioara, in cea de-a patra saptamana a lunii.