Samsung GALAXY NOTE 10. Primele IMAGINI OFICIALE cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele imagini oficiale de presa ale telefonului ne dezvaluie design-ul final pe care-l va avea telefonul cand va fi lansat pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 10 imagini oficiale
Samsung GALAXY NOTE 10. Primele IMAGINI OFICIALE cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele imagini oficiale cu telefonul au aparut astazi pe internet multumita unor parteneri ai coreenilor, care au inceput sa primeasca informatii despre lansarea viitorului model de telefon mobil. Multumita lor astazi vedem foarte clar cum va arata Samsung GALAXY NOTE 10, adica versiunea mai mica din serie, care va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, dar si o camera tripla integrata in carcasa, noul design fiind interesant.

Samsung GALAXY NOTE 10. Puteti observa ca in mijlocul partii superioare a ecranului avem o camera frontala destul de mare, Samsung luand decizia de a muta componenta din partea dreapta sus, cum e la seria S10. Modificarea face design-ul Samsung GALAXY NOTE 10 ceva mai atragator decat in cazul seriei S10, ceea ce e o veste foarte buna, pentru ca unii dintre fani au criticat modul in care arata telefoanele lansate in primavara, iar coreenii au inteles mesajul.

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele IMAGINI OFICIALE cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10 imagini oficiale telefon

Samsung GALAXY NOTE 10. Design-ul pentru camera tripla, dar si culoarea gradient pentru carcasa sunt foarte similare cu cele pe care le vedem in telefoanele Huawei P30 PRO, coreenii copiind destul de bine totul. Interesant este ca inclusiv marginile ecranului Samsung GALAXY NOTE 10. Primele IMAGINI OFICIALE cu Telefonul par sa fie ceva mai mici decat ceea ce anuntau unele zvonuri, astfel ca vorbim despre schimbari foarte bune.

Samsung GALAXY NOTE 10 imagini oficiale presa

Samsung GALAXY NOTE 10. Specificatii oficiale pentrua cest telefon nu exista, insa el va aea mai mult ca sigur noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, plus ecranul cu diagonala de 6.3 inch. Separat de asta, este asteptata o baterie cu capacitate de peste 4000 mAh, un posibil sistem de incarcare rapida de 25W – 45W, un S Pen imbunatatit, impreuna cu alte noutati, dar deocamdata nu stim foarte sigur care urmeaza sa fie acestea.

Samsung GALAXY NOTE 10. Stim ca data de prezentare este 7 august, ea fiind anuntata in mod oficial de catre Samsung prin invitatiile trimise catre presa cu apoximativ 2 saptamani in urma, lansarea in magazine putand avea loc la final de august.