FBI. Anunt INGRIJORATOR Facut de catre Agentia Americana

FBI. Un anunt foarte ingrijorator a fost facut de catre agentia federala americana, iata ce planuri neasteptate are cu privire la lumea in care traim.

FBI retele socializare

FBI. Agentia federala americana a facut un anunt ingrijorator cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca in urmatoarele luni, si foarte multa lume a fost “pusa in garda” in legatura cu schimbarile care vor veni. Mai exact, cei de la FBI sunt interesati sa adune si mai multe informatii despre cetatenii americani, astfel ca au lansat contracte pentru dezvoltarea unui software ca sa-i permita sa urmareasca mai usor oamenii pe retelele de socializare.

FBI. Agentia federala americana spune in contractele sale ca ar vrea sa adune informatii privind teroristi, persoane care pot fi un risc pentru siguranta nationala a tarii, sau simpli infractori de rand. Practic, FBI vrea sa monitorizeze pe retelele de socializare mai toata populatia SUA pentru a descoperi mult mai usor persoanele care pot deveni teroristi, sau pot comite atacuri sangeroase fara a fi afiliate vreunei organizatii teroriste, sau nu.

FBI. Anunt INGRIJORATOR Facut de catre Agentia Americana

FBI. Agentia ar vrea sa adune informatii precum email-urile, numele de utilizator, sau chiar IP-urile si numerele de telefon ale persoanelor care ar trebui sa fie in monitorizarea sa constanta. FBI ar vrea deasemenea sa monitorizeze si locatia respectivelor persoane, sa aiba un istoric al locatiilor vizitate, sa vada ce cuvinte folosesc in cautarile de pe internet, si multe alte informatii care in mod normal n-ar trebui sa ajunga la ei.

FBI. Totul este ascuns sub “umbrela” sigurantei nationale a SUA, americanii folosindu-se de acest pretext pentru a face cam orice le trece prin cap, desi nu intotdeauna vorbim despre lucruri perfect legale. FBI are prin lege un mandat de a proteja cetatenii SUA de orice fel de pericole care ar putea exista la adresa lor, insa iata ca uneori are moduri destul de dubioase de a isi indeplini misiunea.

snoop on the social media accounts of Social Security disability recipients.

1 COMENTARIU